Academie van Bouwkunst Amsterdam (AHK): Medewerker Communicatie en Marketing

De Academie van Bouwkunst Amsterdam (AHK) in Amsterdam zoekt een Medewerker Communicatie en Marketing voor 16 tot 24 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 15-08-2020


De Academie van Bouwkunst Amsterdam verzorgt onderwijs op masterniveau in de drie disciplines Architectuur, Stedenbouw en Landschapsarchitectuur. De Academie vormt een gemeenschap van 350 studenten, ongeveer 25 vaste medewerkers en jaarlijks circa 350 gastdocenten, afkomstig uit het werkveld. De Academie is een onderdeel van de Amsterdamse Hogeschool voor de kunsten (AHK) en is gehuisvest in een monumentaal gebouwencomplex aan het Waterlooplein in Amsterdam.

De Academie van Bouwkunst zoekt een:

Medewerker Communicatie en Marketing

16 tot 24 uur per week

Functiebeschrijving
Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van het in- en externe marketing- en communicatiebeleid van de Academie en draagt bij aan de verdere ontwikkeling hiervan. Je werkt binnen een klein en hecht team van vaste en tijdelijke medewerkers en werkt nauw samen met de faculteitsmanager. Je draagt bij aan de ontwikkeling en uitstraling van de Academie van Bouwkunst tot een internationale en uitstekend aangeschreven Academie van Bouwkunst met een grotere naamsbekendheid.

Taken

 • Bedenken, schrijven en begeleiden van diverse interne en externe communicatiemiddelen (onder andere website, social media, intranet, posters, flyers, persberichten) en zorgen voor verspreiding en publicatie hiervan.
 • Het verzorgen en opzetten van wervingscampagnes en het actief benaderen van verschillende doelgroepen.
 • Onderhouden en uitbreiden van een medianetwerk.
 • Uitvoeren en ontwikkelen van marketing- en communicatieplannen.
 • Assisteren bij projectactiviteiten zoals Open dagen en de Graduation Show.
 • Opstellen van briefings voor en begeleiden van ontwerpers bij grafische uitingen.
 • Overige werkzaamheden die bijdragen aan de in- en externe communicatie.

Functie-eisen

 • Hbo- of academische vakgerichte opleiding of vergelijkbaar werk- en denkniveau.
 • Minimaal drie jaar relevante werkervaring op het gebied van communicatie en marketing, het liefst bij een culturele organisatie of onderwijsorganisatie.
 • Visie op het vakgebied communicatie en marketing.
 • Kennis en ervaring met het inzetten van social media.
 • Duidelijke belangstelling voor architectuur en onderwijs.
 • Uitstekende schrijf en redactie vaardigheden.
 • Uitstekende kennis en beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Goede communicatieve en organisatorische vaardigheden.
 • Stressbestendig, analytisch vermogen, creatief, assertief, zelfstandig, flexibel, dienstverlenend.

Arbeidsvoorwaarden
De Academie van Bouwkunst biedt een prettige werkkring centraal gelegen in Amsterdam. De functie is ingeschaald in schaal 8 (minimum schaal 8 € 2.598,89 en maximum € 3.479,70 bruto per maand bij een volledig dienstverband). Aanstelling en honorering vinden plaats volgens de CAO-HBO; de inschaling is mede afhankelijk van opleiding, ervaring en laatstgenoten salaris. Het betreft een aanstelling voor in eerste instantie een jaar voor 16 tot 24 uur per week.

Inlichtingen en sollicitaties
Voor meer informatie kunt u per mail contact opnemen met Joseefke Brabander (faculteitsmanager), na 10 augustus 2020 te bereiken op joseefke.brabander@ahk.nl. Sollicitaties, voorzien van curriculum vitae, kunnen per e-mail worden verstuurd aan Sanne Blok via vacature-avb@ahk.nl. De inzendtermijn sluit op 15 augustus 2020.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.