Transnatural: Stagiair(e) Event Production & Label Coördinator

Transnatural in Amsterdam zoekt een Stagiair(e) Event Production & Label Coördinator voor 16-24 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: 31-07-2020


Transnatural organiseert culturele evenementen en beheert een kunst en design collectie die wereldwijd wordt verkocht. De culturele activiteiten bestaan onder andere uit een tentoonstellings- en randprogramma dat zich kenmerkt door kunst en design waarin technologie en natuur samenwerken en versmelten. Baanbrekende ideeën en werken vormen de basis van het gedreven door verbeelding, experiment en innovatie.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze

Stagiair(e) Event Production
& Label Coördinator

16-24 uur per week

Beschik jij over een hands-on mentaliteit en ben je voor minimaal 6 maanden beschikbaar? Vanaf augustus/ september 2020 zoeken wij een stagiair(e) voor 2 tot 3 dagen per week. De werkplek is onze studio en presentatieruimte aan de Jan van Galenstraat in Amsterdam.

Wie zoeken wij?
Je hebt een sterke affiniteit met de cultureel-maatschappelijke oriëntatie van Transnatural en hebt kennis van en enige werkervaring in het kunst- en designveld. Jij bent onder andere verbaal sterk, schrijft aantrekkelijk (Nederlands/ Engels), kan goed plannen en organiseren, handelt accuraat, beschikt over een bepaalde mate van zelfstandigheid en je bent bovenal sociaal vaardig.

Wat bieden wij?
Wij bieden een leerzame stage met de mogelijkheid mee te werken aan de verdere ontwikkeling van verschillende onderdelen binnen de organisatie, zoals productie en de promotie van culturele evenementen of het aanscherpen van de kunst & design collectie en haar marketing. De exposities vinden plaats bij Transnatural, een programma in het EYE filmmuseum en Nieuw Dakota. Het Label is jaarlijks te vinden op beurzen in het buitenland zoals in Milaan en Parijs.

We moedigen eigen initiatief en onderzoek bijzonder aan en is er de mogelijkheid om door te groeien. Een stagevergoeding is beschikbaar.

Taken Event production
Binnen de functie Stagiair(e) Event production werk je in een klein team en ondersteun je de Curatoren, Programmamaker en hoofd Producent in hun werkzaamheden. Je bent mede verantwoordelijk voor de resultaten die we gezamenlijk boeken. Taken zijn onder andere:

 • assisteren programma-ontwikkeling en redactiewerkzaamheden;
 • assisteren coördinatie & productie events;
 • mede opstellen contracten;
 • deals partners en toeleveranciers;
 • assisteren vormgeving expo’s;
 • assisteren productie events;
 • opbouw/afbouw begeleiden.

Label coördinator
Binnen de functie Stagiair(e) Label coördinator ondersteun je de Directeur en Label manager in hun werkzaamheden door onder andere:

 • assisteren in de ontwikkeling van de collectie;
 • bedenken en uitvoeren van verschillende marketing PR acties online, op websites en (sociale) media acties;
 • mede redigeren van de promotieteksten;
 • verspreiden van middelen en mailings;
 • beurspresentaties voorbereiden en uitvoeren;
 • meewerken aan het vergroten van de bekendheid van het merk Transnatural.

Belangstelling?
Volg je een hbo/master/universitaire studie? Stuur dan je sollicitatiebrief met korte motivatie en cv voor 31 juli 2020 naar Arjen Bangma, arjen@transnatural.org. Voor vragen kun je ook telefonisch contact opnemen via 020 774 08 62

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie, zie onze websites: www.transnatural.org | www.transnaturallabel.com.