Kindercentrum ZieZoo: Vakkracht / Docent Kunst en Cultuur

Kindercentrum ZieZoo in Pijnacker, Voorburg en Delfgauw zoekt een Vakkracht / Docent Kunst en Cultuur voor 12 tot 24 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenZieZoo is een solide organisatie voor kinderopvang met aandacht voor kind en ouder. En voor de medewerker. Wij hebben een goede naam, ouders bevelen ons graag aan. Onze 8 locaties kenmerken zich door hun kleinschaligheid hetgeen ouders (en medewerkers) aanspreekt en waardoor wij in de wijk op maat kunnen werken alsmede een goede samenwerkingspartner zijn voor het onderwijs.

Ons team bestaat uit 60 medewerkers waaronder diverse vakkrachten die workshops verzorgen. In onze buitenschoolse opvang werken wij met vakkrachten voor beeldende vorming, drama, dans, muziek, natuur, techniek en sport.

Voor onze locaties in Voorburg, Pijnacker en Delfgauw zijn wij op zoek naar inspirerende collega’s die kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar creatief kunnen uitdagen.

Vakkracht / Docent Kunst & Cultuur

in overleg 12-24 uur per week

ZieZoo groeit en daarom zoeken wij collega’s. Wij werken met drie leeftijdsgroepen (vergelijk onder-, midden- en bovenbouw). Je werkt met maximaal 10 tot 12 kinderen.

Wie zoeken wij
Kandidaten die voldoen aan onderstaand profiel:

 • Hbo-diploma Kunstacademie/ Conservatorium of vergelijkbaar
 • Het is belangrijk dat je de docentenrichting hebt gedaan of BIK
 • Als je in je laatste studiejaar zit, kan je ook al in dienst treden. Zo kan je studie en werken combineren.
 • Je woont in de nabijheid van onze locaties (maximaal 15 km).
 • Het is handig als je een rijbewijs en auto hebt, maar dit is niet noodzakelijk.
 • ZieZoo hanteert een niet-roken beleid.

Mannelijke kandidaten nodigen wij nadrukkelijk uit te solliciteren (onze teams bestaan uit vrouwen en mannen, jonger en ouder).

We zoeken teamleden die iets speciaals meebrengen. Wat is jouw talent, jouw hobby? Want als jij ergens blij van wordt, dan worden de kinderen dat ook. Vertel ons hoe jij kinderen kan uitdagen, wat is jouw talent?

Je verzorgt dagelijks activiteiten die in jouw vakgebied liggen. Voor deze vacatures zijn wij vooral op zoek naar kandidaten met een achtergrond in beeldende vorming, toneel, dans of muziek.

Je werkt met verschillende leeftijdsgroepen, variërend van 4 tot en met 12 jaar. Als je wilt, kan je ook werkzaam zijn op het kinderdagverblijf of de peutergroep voor het aanbieden van workshops. In dat geval kan je meer uren maken, ook in de ochtend.

Tijdens schoolweken zijn wij in de middag werkzaam en tijdens schoolvakanties de hele dag. Je werkt dus een hele middag of een hele dag en komt niet alleen voor een uurtje. Naast de workshops ben je dan ook bezig met algemene pedagogische werkzaamheden waaronder het ophalen van de kinderen uit school, samen eten en drinken en vrij spel. Je wordt hierin begeleid door onze pedagogisch coaches. Handig om naast je educatieve skills ook je pedagogische kennis en vaardigheden te vergroten en bovendien leer je de kinderen op deze manier goed kennen. Naast activiteiten op de eigen locatie, organiseer je ook uitstapjes naar bijvoorbeeld een museum.

We benadrukken dat de algemene pedagogisch werkzaamheden een groot onderdeel uitmaken van deze functie. Tijdens schoolweken werk je in de middag en geef je gemiddeld één tot anderhalf uur een workshop. Tijdens vrij spel van de kinderen kan je ook nog bezig zijn met je vakgebied. Tijdens schoolvakanties geef je per dag meestal twee activiteiten. Deze functie is vooral geschikt voor allrounders, kandidaten die uit het onderwijs stappen (vaak vanwege het vele administratieve werk, weinig aandacht en tijd voor de kinderen zelf), en diegenen die het naast ander werk combineren. Je staat dus niet de hele tijd voor een klas, je bent niet de hele tijd bezig met je vakgebied.

Deze functie is heel geschikt voor de kandidaat die ’s ochtends zelf in haar/zijn atelier wil werken, les geeft of een andere baan heeft. Of die parttime wil werken. Met deze baan bij ZieZoo heb je gegarandeerd een inkomen.

Wij werken met kinderen, een stabiel team is belangrijk. We zijn daarom op zoek naar kandidaten die een vaste baan zoeken, voor meerdere jaren.

Wat bieden wij

 • 12 tot 24 uur gemiddeld per week, afhankelijk van hoeveel jij wilt werken (tijdens schoolweken middag/ tijdens schoolvakanties hele dag)
 • Je kan er nog een baan naast hebben (bijvoorbeeld in de ochtend of op andere dagen)
 • Salaris conform cao kinderopvang, afhankelijk van opleiding en ervaring (fulltime basis € 2.116,- tot € 2.887,- per maand), reiskosten (ook als je op de fiets komt), extra vakantiedagen, tegemoetkoming ziektekostenverzekering
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Een baan in een gezellige, innovatieve en professionele organisatie. Wij bieden een zelfstandige baan waarin je jezelf kan uitdagen en kan doen wat jij leuk vindt en waar je goed in bent. Je bedenkt dus zelf je workshops/ activiteiten/ projecten. ZieZoo werkt met zelfsturende teams waar initiatief en verantwoordelijkheid vanzelfsprekend zijn. Onze organisatie kenmerkt zich als open en de locaties hebben onderling contact voor samenwerking, kennisoverdracht, en inspiratie.

Solliciteren?
Ga naar onze website werkenbij.ziezoo.nl en upload je motivatiebrief en CV.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.