Federatie Ruimtelijke Kwaliteit: Bureaumanager

De Federatie Ruimtelijke Kwaliteit in Amersfoort zoekt een Bureaumanager voor 18 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 31-08-2020De Federatie Ruimtelijke Kwaliteit is op zoek naar versterking van haar team met een bureaumanager. Is administratie voor jou een uitdaging en schrik je niet terug voor ondersteunende boekhoudkundige taken? Durf je initiatief te nemen en ben je vindingrijk? Verhoogt jouw aanwezigheid de diversiteit van ons team? Reageer dan uiterlijk 31 augustus 2020 en stuur ons een brief met jouw CV en motivatie.

De FRK is een kleine, onafhankelijke kennispartner die zich inzet voor het publieke belang van een aantrekkelijke leefomgeving. De Federatie verbindt honderden adviseurs op het gebied van architectuur, gebouwen, landschap, erfgoed en dergelijke. Jaarlijks geven zij zo’n 100.000 adviezen.

Vanuit haar nieuwe stek in De Nieuwe Stad in Amersfoort, organiseert de Federatie de ontmoetingen tussen kwaliteitsadviseurs op lokaal, regionaal en nationaal niveau. De Federatie voedt haar leden en netwerk met inzichten uit (voorgenomen) rijksbeleid en regelgeving en koppelt de lokale praktijkervaring rechtstreeks terug bij de ambtelijke, bestuurlijke en politieke beleidsmakers. Ze speelt een hoofdrol in het vakdebat over ruimtelijke kwaliteit en bouwcultuur. Op zoek naar onvermoede dwarsverbanden tussen alle partijen die belang hebben bij een aantrekkelijke woon- en leefomgeving.

Daarnaast organiseert en stimuleert de Federatie vakinhoudelijke en publieke debatten, webinars en trainingen om het werken aan een goede omgevingskwaliteit voortdurend actueel te houden – want de omgeving begint niet alleen bij jezelf, maar is ook die van de ander.

Bij de Federatie is een vacature voor een

Bureaumanager

18 uur per week

Je bent als bureaumanager de spil op kantoor. Je ziet, hoort en regelt alles waardoor je het team werk uit handen neemt en zij zich kunnen richten op hun doelen. Voordat een collega je iets hoeft te vragen, heb je het al uit jezelf opgepakt. Alles verloopt soepel omdat je de agenda en de administratie op orde hebt, de vergaderingen zijn voorbereid en de verslagen opgeborgen op een plek die iedereen kan terugvinden. Voor leveranciers van diensten en voor onze leden ben jij het eerste contact, vrolijk, vriendelijk en behulpzaam. Je faciliteert door het slim inrichten van werkprocessen en je laat urgente klussen niet liggen. Je weet met humor de juiste prioriteiten te stellen en met ons af te stemmen. Je zorgt er met de boekhouder voor dat de financiële administratie op orde is. Je hebt zicht op de in- en uitgaande facturen en als het nodig is, onderneem je actie. Je bent in staat begrotingen te lezen en op te zetten.

Naast de bureaumanager bestaat het team uit twee collega’s die voor bovengenoemde zaken van agendabeheer tot facturatie halsreikend uitkijken naar versterking.

Wat verwachten we van je:

  • Afgeronde, voor deze functie relevante opleiding en/of minimaal 2 jaar relevante werkervaring
  • Minimaal MBO+ werk en denkniveau
  • Affiniteit met financiën – boekhouding
  • Minimaal 18 uur per week beschikbaar, verdeeld over 4 dagen (9.30 tot 13.30)
  • Goede uitdrukkingsvaardigheid in Nederlands en Engels (schriftelijk en mondeling)
  • Pro-actieve werkhouding en een teamspeler met hoge mate van zelfstandigheid
  • Je beschikt over de competenties Plannen & Organiseren, Organisatiesensitiviteit, Samenwerken en Initiatief.

Wat wij bieden:

  • een zelfstandige, uitdagende functie met marktconforme arbeidsvoorwaarden.
  • een jaarcontract met intentie tot verlenging bij goed functioneren.
  • afwisselende baan in een bevlogen team op een uitdagende locatie in Amersfoort.

Zie je jezelf in deze rol?
Stuur dan uiterlijk 31 augustus 2020 een brief met CV en jouw motivatie naar ftc@ruimtelijkekwaliteit.nl met in het onderwerp “sollicitatie”.

Voor vragen kun je contact opnemen met Flip ten Cate via info@ruimtelijkekwaliteit.nl of 06-26558481.

Sollicitatiegesprekken vinden plaats op 7 en 10 september.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.