de Bibliotheek aan de Vliet: Teamleider bibliotheek in Rijswijk

De Bibliotheek aan de Vliet in Rijswijk zoekt een Teamleider bibliotheek in Rijswijk voor 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 13-07-2020De Bibliotheek aan de Vliet verzorgt het bibliotheekwerk in Leidschendam, Stompwijk, Voorburg en Rijswijk. De bibliotheek ontwikkelt zich steeds meer van een klassieke bibliotheek naar een sociaal maatschappelijke bibliotheek. Een bibliotheek die zich bezighoudt met de ontwikkeling van mensen zodat zij mee kunnen blijven doen aan de samenleving.

Voor de afdeling Programmering Inwoners zoeken wij per 1 oktober een

Teamleider bibliotheek in Rijswijk

32 uur per week

De afdeling Programmering Inwoners omvat de klantenservice, de informatiedienstverlening en het onderhouden en presenteren van de collectie. Daarnaast zorgt de afdeling voor de uitvoering en ondersteuning van de activiteiten van de bibliotheek. De afdeling is erop gericht om de klanten van de bibliotheek een optimale service te bieden.

Wat ga je doen?

 • Je geeft leiding aan het team binnen de locatie Rijswijk;
 • Je zorgt voor een juiste inzet van mens en middelen;
 • Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de dienstverlening;
 • Je stimuleert competentie- en talentontwikkeling bij individuele teamleden;
 • Je stimuleert eigenaarschap in het team en de vitaliteit van de individuele teamleden.

Wat verwachten we van jou?

 • Affiniteit met de rol van de bibliotheek in de samenleving;
 • Een goede antenne voor wat er speelt in de gemeente;
 • Een managementopleiding op HBO niveau;
 • Kennis van klantgroepen en retail- en verkooptechnieken;
 • Kennis van bibliotheekdiensten en -producten;
 • De missie en visie van de bibliotheek vertalen naar de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden.

Wat bieden wij jou?
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Openbare Bibliotheken. Inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring in schaal 8, min. € 2668,- en max. € 3420,- bruto per maand bij een werkweek van 36 uur. Wij bieden in eerste instantie een dienstverband aan voor één jaar.

Heb je belangstelling of wil je meer weten?
Ben jij iemand die medewerkers enthousiasmeert en motiveert, ben je resultaatgericht en heb je een groot probleemoplossend vermogen? Solliciteer vóór 13 juli 2020 door je cv en motivatie te mailen. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 20 en 21 juli. Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Heb je vragen over de vacature?
Neem contact op met Ineke Zonneveld, manager Programmering Inwoners, 070-2400250.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.