1646: Medewerker Productie & Coördinatie

1646 in Den Haag zoekt een Medewerker Productie & Coördinatie voor 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 15-07-20201646 is een kunstruimte voor hedendaagse kunst in het centrum van Den Haag met een sterk internationaal en experimenteel programma.

Al zestien jaar ondersteund 1646 de productie van nieuw werk van opkomende en gevestigde kunstenaars. De kern van onze activiteiten bestaat uit het bieden van een breder inzicht in de artistieke praktijk. Dit resulteert in een consistente programmering van solotentoonstellingen en het invullen van een serie randactiviteiten die het publiek een dieper inzicht geeft in het maakproces en de invloeden achter het werk. De randactiviteiten bestaan onder andere uit lezingen, residencies, performances en internationale projecten.

Werken met het team van 1646 is leuk en divers, vanwege de verschillende activiteiten van de organisatie. Je komt in contact met kunstenaars en het uitgebreide internationale netwerk van 1646. Daarnaast zijn we gezamenlijk verantwoordelijk voor het succesvol opzetten van de tentoonstellingen.

Wij zoeken per 1 september een

Medewerker Productie & Coördinatie

32 uur per week

De functie
1646 bestaat uit een klein team, daardoor worden de taken flexibel verdeeld, van productie en administratie tot de meer praktische klusjes. Binnen jouw verantwoordelijkheid voor productie en coördinatie zal je nauw samenwerken met het team, hen als rechterhand ondersteunen in de realisatie van alle activiteiten. Omdat het een ondersteunende functie is, vereist het flexibiliteit en verschillende vaardigheden die per project en situatie variëren.

Taken

  • Coördinatie / productie projecten
  • Fondsenwerving
  • Rapportages maken
  • Contact onderhouden met kunstenaars, team en derden
  • Administratieve activiteiten
  • Praktisch werk
  • Verwelkomen van bezoekers
  • Assistentie tijdens publieke evenementen
  • Coördinatie van stagiairs
  • Promotie en administratie van ons vriendenprogramma

Functie eisen
Je hebt bij voorkeur ervaring in de culturele sector, specifiek binnen de hedendaagse beeldende kunst. Je bent een sociale en verantwoordelijke teamspeler die hard, maar ook grondig en efficiënt, kan werken. Je bent proactief, energiek, gemotiveerd, bereid om te leren en in staat problemen op te lossen als ze zich aandienen. Je bent flexibel, hebt een open houding en de capaciteit om te improviseren.

Je hebt ervaring met het werken in een team en het runnen van een organisatie. Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels en bent goed in schrijven in beide talen. Je kunt georganiseerd werken als het om administratie gaat en hebt enige ervaring met het opstellen van budgetten. Je bent vaardig met Excel, Word, Adobe Acrobat en bij voorkeur bekend met Mailchimp en sociale media.

Je hebt affiniteit met hedendaagse kunst en vindt het leuk om praktisch werk te doen. De activiteiten bij 1646 vereisen enige flexibiliteit qua werkuren, omdat sommige evenementen in de avond of het weekend plaatsvinden, daarom geven wij de voorkeur aan kandidaten die woonachtig zijn in Den Haag of omgeving.

Vergoeding en duur
Het betreft een freelance positie waarbij wordt uitgegaan van 32 uur per week, met uitzondering van vakanties (± 6 weken) en flexibele inzetbaarheid tijdens openingen en evenementen. 1646 werkt op basis van een uurtarief van €18 per uur exclusief BTW. De positie is initieel voor een jaar, met de mogelijkheid tot verlenging.

Reageren
Stuur uiterlijk woensdag 15 juli 2020 je CV en een motivatie van maximaal één A4 naar info@1646.nl o.v.v. “Productie en coördinatie”. Aan de hand van de ingezonden brieven wordt een selectie gemaakt van kandidaten die zullen worden uitgenodigd voor een eerste gespreksronde. Deze vinden 23-24 juli plaats.

De vacature staat open voor iedereen, bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen de organisatie versterkt.

Contact
Heb je vragen? Neem dan contact op met 1646 via info@1646.nl.

Bekijk 1646 online op: www.1646.nl. Adres: Boekhorststraat 125, Den Haag

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.