Morentz: Meubelrestaurator

Morentz in Waalwijk zoekt een Meubelrestaurator voor 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: geen


Binnen MORENTZ kennen we een open cultuur waarbij iedereen makkelijk benaderbaar is en we elkaar graag helpen. Hierdoor kan je bij ons echt jezelf zijn. We beoordelen mensen op hun talenten. We werken dagelijks hard aan onze gedeelde passie: designmeubilair uit de twintigste eeuw. We zijn goed voor elkaar, de lunch is bij ons goed verzorgd en om 10 uur drinken we gezamenlijk koffie. We groeien hard, maar zullen altijd oog houden voor wat echte belangrijk is, onze mensen.

MORENTZ in Waalwijk is op zoek naar meubelrestauratoren. Wil jij werken aan de mooiste designmeubelklassiekers uit de twintigste eeuw en deze met jouw passie, rust en vakmanschap terug brengen naar hun glorietijd? Dan komen wij graag in contact met jou!

Meubelrestaurator

40 uur per week

Als meubelrestaurator ga je aan de slag met unieke en exclusieve designmeubelstukken. Dit zijn zowel stoelen als tafels en in een enkel geval andere objecten. Je zorgt ervoor dat de meubels die binnenkomen in het restauratieatelier teruggebracht worden naar de originele staat. Hierbij krijg je de tijd, ruimte en middelen met hoge kwaliteitsnormen die nodig zijn om de objecten in hun oude glorie te herstellen. We begrijpen als geen ander dat het kwalitatief restaureren van unieke objecten een ambacht is dat vakmanschap vraagt. Omdat je de ene dag werkt aan een tafel uit 1912 en de dagen er na werkt aan 30 Italiaanse stoeltjes uit 1952 is geen dag hetzelfde. Je werkt in ons restauratieatelier dat gevestigd is in de oude schoenenfabriek van Van Haren schoenen. Het is een ruime werkplaats die de ambiance biedt om jouw vakmanschap optimaal tot zijn recht te laten komen. Je werkt samen met 10 andere meubelrestauratoren en 10 meubelstoffeerders.

Wat wij vragen
Als restaurator bij MORENTZ is het belangrijk dat je aan de volgende eisen voldoet:

  • Je hebt ervaring als meubelrestaurator.
  • Je bent een gespecialiseerd en ervaren ambachtsman/-vrouw.
  • Je hebt oog voor detail en werkt secuur.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, waardoor je prima zelfstandig kan werken.
  • Een oplossingsgerichte hands-on mentaliteit.

Verder vinden wij het bij MORENTZ heel belangrijk dat je, net als wij, een passie hebt voor bijzondere meubels. Dit enthousiasme zien wij namelijk graag terug in je werkzaamheden.

Het aanbod
Je werkt met unieke designmeubels, die verkocht worden over de hele wereld. Je maakt gebruik van de beste gereedschappen en materialen en werkt met vakspecialisten die behoren tot de beste in de restauratiewereld!
Je ontvangt een passend salaris afhankelijk van jouw ervaring en talent. Daarbij heb je veel vrijheid in je rol en zijn je werkuren in overleg.

Solliciteren of meer informatie?
Ben je enthousiast geworden en wil je solliciteren? Reageren kan via de sollicitatiebutton onderaan deze pagina. Een brief schrijven hoeft bij ons niet per se, maar mag wel.

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met jou op! Heb je nog vragen? Neem gerust een kijkje op onze website en in onze webshop. Of bekijk onze bedrijfsfilm op onze vacaturepagina voor een indruk van jouw toekomstige baan. Ook kan je bellen naar 0416-650 140 en vragen naar Karin Meijerink.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.