Mondriaan Fonds: Administratief Medewerker

Het Mondriaan Fonds in Amsterdam zoekt een Administratief Medewerker voor 38 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Tijdelijk | Sluitingsdatum: 28-05-2020Het Mondriaan Fonds is het publieke stimuleringsfonds voor kunst en erfgoed. We dragen namens het ministerie van OCW bij aan de realisatie van projecten en activiteiten van kunstenaars, curatoren en critici, musea en andere erfgoedinstellingen, presentatie-instellingen, archieven, galeries en opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Dat doen we met ruim 40 bevlogen collega’s.

Op dit moment hebben we een tijdelijke vacature voor de functie van

Administratief medewerker

38 uur per week

“Een dag uit het leven van een Administratief medewerker van het Mondriaan Fonds”
Je start de dag met de registratie van de aanvragen die nieuw binnen zijn gekomen. Er is een aanvraag waar nog aanvullende informatie nodig is om de aanvraag verder in behandeling te kunnen nemen. Je neemt contact op met de betreffende aanvrager. Een adviescommissie heeft onlangs de ingediende aanvragen voor een open oproep beoordeeld en advies uitgebracht aan het bestuur. De beschikkingsbrieven zijn gereed, die ga je straks versturen aan de aanvragers zodat zij binnen de behandeltermijn duidelijkheid krijgen over de ingediende aanvraag. Vanmiddag is er een overleg met de projectmedewerkers om een nieuwe regeling door te spreken zodat je goed op de hoogte bent en de aanvragers bij telefonische vragen verder kunt helpen.

Ben jij de persoon die plezier haalt uit het op een correcte manier administratief verwerken van de aanvragen om op die manier een belangrijke bijdrage te leveren aan het aanvraagproces? Solliciteer dan nu!

De uitdaging
Het aanvraagproces voor een bijdrage van Het Mondriaan Fonds verloopt voor een belangrijk deel via een webbased aanvraagsysteem Aims. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van de aanvragen. Dit betreft de registratie, het controleren op volledigheid en ontvankelijkheid van de aanvraag, het versturen van de documenten en het scannen daarvan. Je werkt volgens de vastgestelde geldende regelingen, procedures, richtlijnen en afspraken. Je bent een belangrijke schakel in het aanvraagproces tot aan de beschikking. Je beheert in samenwerking met je collega’s lopende dossiers en houdt de termijnen daarvan goed in de gaten. Samen met je andere collega’s op de afdeling ondersteun je de receptiemedewerkers bij grote drukte en beantwoord je (eenvoudige) vragen van aanvragers.

Jouw profiel
Je beschikt over meerjarige ervaring in een administratieve functie en een afgeronde administratieve opleiding op MBO niveau. Je hebt kennis van het werkveld en van de cultuursector, bent vaardig met geautomatiseerde tekstverwerkings- en informatiesystemen en beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als in geschrift. Je bent als persoon servicegericht ingesteld en hebt oog voor details. Je werkt op een zorgvuldige, transparante wijze zodat je inzicht hebt en geeft in de voortgang van je werkzaamheden.

Wij bieden je
Een uitdagende administratieve functie in eerste instantie tot 1 januari 2021. Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en werkervaring binnen schaal 7 van de BBRA.

Het Mondriaan Fonds is een organisatie die ruimte biedt aan iedereen en die de kracht van de diversiteit van medewerkers inzet. We onderschrijven de Code Diversiteit & Inclusie. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen het Mondriaan Fonds versterkt.

Solliciteren
Je sollicitatie en motivatie graag mailen ter attentie van Ires Manuel (HR Manager), i.manuel@mondriaanfonds.nl voor 29 mei 2020. Informatie over de vacature is te verkrijgen via Rapti Miedema (Hoofd Bureau Erfgoed en Pilots & Administratie a.i), telefoonnummer 020-5231523.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.