Landschap Noord-Holland: Projectleider Vastgoed en Cultureel Erfgoed

Landschap Noord-Holland in Heiloo zoekt een Projectleider Vastgoed en Cultureel Erfgoed voor 37 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: 01-06-2020Ben jij die bouwkundige rot die ervaring heeft met monumentaal erfgoed en moeiteloos schakelt tussen technische klussen en complexe renovatieprojecten?

Voor de ontwikkeling en het onderhoud van zo’n vijftig vastgoedobjecten, van monumentale landhuizen tot forten, van woonhuizen tot bruggen, zijn wij op zoek naar een

Projectleider Vastgoed en Cultureel Erfgoed

37 uur per week | Heilo

Als natuur beherende organisatie gaat onze aandacht ook uit naar onze rijke vastgoedportefeuille. De combinatie van natuur en erfgoed spreekt veel van onze bezoekers aan en vormt de identiteit van onze gebieden. In veel gevallen wordt dit vastgoed goed gebruikt, zowel door onszelf, door (commerciële) huurders als door derden. We kennen drie beheerteams, die gevestigd zijn in Den Helder, Landsmeer en Vogelenzang. Het centrale kantoor is in Heiloo. De werkzaamheden worden door geheel Noord-Holland uitgevoerd.

Wat ga je doen?
Als projectleider heb je verstand van zaken en ben je tegelijkertijd een geboren regisseur. Je kijkt zowel naar de korte als lange termijn: je leidt complexe renovatieprojecten van A tot Z, stelt meerjarenplannen op, maar weet ook de dagelijkse technische ‘klussen’ die binnenkomen af te handelen. Je werkt in deze functie planmatig en zorgt voor een gestructureerde kwaliteitsbewaking. Soms werk je alleen en soms met een team. Het resultaat is dat we grip hebben op ons vastgoed, dat het er mooi bij staat, dat de installaties goed functioneren. Daarbij zie je altijd kansen voor ontwikkeling en verbetering.

Je gaat werken met een financiële target om de eigen inzet met projectfinanciering terug te verdienen. Je draagt zorg voor de aanvraag van eventueel benodigde vergunningen en voor sluitende projectbegrotingen, inclusief het vinden van financiering. Je bent verantwoordelijk voor het borgen en bewaken van beheer en onderhoud van je projecten in een beheerkwaliteitssysteem en in systematische planningssystemen. En je bent eerste aanspreekpersoon voor huurders over klachten en wensen met betrekking tot vastgoed- en installatieonderhoud.

Wat ben jij?
Je hebt MBO+/Hbo-niveau en een bouwkundige opleiding/achtergrond met specialisatie cultureel erfgoed en/of cultuurhistorie. Je hebt kennis en ervaring met vastgoedontwikkeling en -beheer (aannemer, corporatie), kennis van wet- en regelgeving (Omgevingswet, Erfgoedwet) en kennis van subsidiestelsels voor monumentaal erfgoed. Je bent in staat om monumentaal erfgoed projectmatig te beheren, je hebt ervaring met meerjarenonderhoudsplanningen en planningssystemen (zoals O- prognose, CMSi). Tot slot: je bent communicatief sterk, goed in proces- en projectmatig werken en in onderhandelen.

Wat bieden wij?
Een werkomgeving waarin je je volop kunt ontwikkelen binnen je vak- en interessegebied. Een collegiale en informele werksfeer en onder andere een fantastische moderne werkplek in het 100% duurzame kantoorpand De Plataan in Heiloo. De functie is ingeschaald in schaal 7 (maximaal € 4.462, — bij een fulltime dienstverband van 37 uur) conform de CAO Bos en Natuur.

Sollicitatie
Herken jij jezelf in het gevraagde profiel? Stuur dan jouw motivatie en CV naar Personeelszaken@landschapnoordholland.nl o.v.v. projectleider VCE. De sluitingstermijn is 1 juni 2020.

Informatie in te winnen bij Frits Bekker, Gebiedsmanager, telefoon 06-51032929.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.