Het Pieck: Beheerder

Het Pieck in Drunen zoekt een Beheerder voor 18 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 30-05-2020Het Pieck, centrum voor de kunsten van gemeente Heusden in Drunen, verzorgt cursussen en workshops voor de amateurkunstenaar: op muzikaal, dans en theater, verdiepend en beeldend gebied. Daarnaast organiseert het Pieck projecten, uitvoeringen en voorstellingen in de gemeente Heusden. Het Pieck heeft twee dependances in Vlijmen.

Het Pieck zoekt per 15 augustus 2020 een

Beheerder

voor maximaal 18 uur per week

Werktijden in overleg te bepalen. De aard van het bedrijf is zodanig dat werktijden in het weekend en ’s avonds onvermijdelijk zijn. Een flexibele instelling is noodzakelijk. We zijn op zoek naar een zelfstandig opererende medewerker, die verantwoordelijkheden niet schuwt en graag samenwerkt, iemand die beschikt over goede contactuele vaardigheden.

Tot je takenpakket behoren de volgende werkzaamheden:

  • Het functioneren als aanspreekpunt voor cursisten, docenten en stafmedewerkers
  • Het toezicht houden op en op orde brengen van leslokalen en overige ruimtes van het Pieck
  • Het mede opstellen en uitvoeren van de risico-inventarisatie en evaluatie
  • Het verrichten van hand- en spandiensten
  • Assisteren bij voorbereiding en uitvoering evenementen
  • Verrichten van onderhoud en kleine reparaties

Bovenal ben jij de verbinder tussen cursisten, docenten en stafmedewerkers.

Het Pieck biedt een fijne werkomgeving, er zijn korte lijnen met alle werknemers van het Pieck en heerst een ongedwongen sfeer. Afhankelijk van leeftijd en deskundigheid kunnen we een salariëring volgens de cao aanbieden.

Reacties mailen naar: mary.verduijn@hetpieck.nl.
Sluitingsdatum is 30 mei 2020.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.