DOK: Coördinator KUNSTklik

DOK in Delft zoekt een Coördinator KUNSTklik voor 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 02-06-2020DOK laat alle Delftenaren ervaren hoe leuk ontdekken en leren is. Taal, kunst en cultuur zijn daarbij onze focus. Er werken bijna 100 medewerkers en 145 vrijwilligers bij DOK. Wij geloven dat iedereen blijft groeien en stimuleren medewerkers de regie te nemen over hun eigen loopbaan. Op www.dok.info lees je meer over onze organisatie en het aanbod.

DOK wereld
Onze jeugdafdeling, DOK wereld, biedt diverse programma’s in de twee vestigingen, in het primair en voortgezet onderwijs en thuis. Het educatieteam van DOK wereld (Kunst & Cultuureducatie en Taaleducatie) werkt aan een omgeving die kinderen en jongeren verrast en hun creatief denkvermogen, verbeeldingskracht en taalvaardigheid aanspreekt. Het geeft ze de mogelijkheid hun eigen talenten te ontdekken en uit te bouwen.

KUNSTklik
Het team Kunst & Cultuureducatie bestaat uit negen medewerkers en werkt via de programma’s KUNSTklik en Cultuurhelden samen met de scholen van het primair en voortgezet onderwijs in Delft.

KUNSTklik is een samenhangend basisprogramma kunst- en cultuureducatie. Het bestaat uit workshops, voorstellingen en evenementen waarin alle kunstdisciplines aan bod komen. Samen met Delftse culturele instellingen en andere externe partners, zoals theatergroepen en kunstenaars, wordt KUNSTklik ieder seizoen vernieuwd. Hier lees je meer over KUNSTklik: www.kunstklikdelft.nl.

Wij zoeken een

Coördinator KUNSTklik

Per 15 juli 2020, voor 32 uur per week, afdeling Kunst & Cultuureducatie

Spin in het web gezocht
Team Kunst & Cultuureducatie zoekt een enthousiaste collega met organisatorische en verbindende kwaliteiten. Als coördinator van KUNSTklik werk je samen met collega’s die het inhoudelijke aanbod aanleveren. Jij maakt de logistieke en financiële puzzel; wat is er mogelijk binnen het budget en qua roostering voor scholen en kunstdocenten. Jij maakt en bewaakt het (letterlijke) overzicht. Zo vormen jullie samen als krachtig team elk seizoen opnieuw een aantrekkelijk KUNSTklik-programma.

Wat ga je doen?
Concreet houd jij je bezig met:

 • Contacten onderhouden met scholen, externe organisaties en uitvoerenden van alle programmaonderdelen;
 • Roosters maken voor en communiceren met scholen, kunstdocenten en eventuele andere betrokkenen;
 • Gastheerschap/gastvrouwschap bij activiteiten in en buiten de DOK-vestigingen;
 • Up-to-date houden van het aanbod op de website;
 • Begroten, budget bewaken en verzorgen van de gehele (financiële) administratie.

Wat breng je mee?
Je gelooft in en handelt volgens onze vijf kernwaarden: innovatief, plezier, samenwerken, maatschappelijk betrokken en daadkracht. Verder breng je mee:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Sterke affiniteit met kunst, onderwijs en creatieve processen;
 • Kennis van kunst- en cultuureducatie of de bereidheid je daarin te verdiepen;
 • Uitstekende Nederlandse mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden;
 • Stressbestendigheid en flexibiliteit;
 • Accuraat, planmatig en logistiek werken;
 • Kennis van Excel, Word en bij voorkeur CMS;
 • Een goed financieel inzicht.

DOK is er voor alle inwoners van Delft. Net als onze bezoekers en deelnemers, willen wij ook graag dat onze medewerkers een afspiegeling zijn van onze geweldige stad. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega’s met uiteenlopende achtergronden.

Wat brengt het jou
DOK is een informele organisatie waar nieuwe medewerkers warm ontvangen worden. Wij geloven dat iedereen blijft groeien en onze interne activiteiten staan dan ook in het teken van deze overtuiging.

We starten met een arbeidsovereenkomst voor een jaar, met de intentie deze te verlengen bij wederzijdse tevredenheid. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Openbare Bibliotheken en de functie is gewaardeerd in schaal 8, met een maximale uitloop tot 3.241 euro op basis van een 36-urige werkweek. Secundaire arbeidsvoorwaarden zijn onder andere een DOK-pas en een eindejaarsuitkering. Je begint met een uitgebreid inwerkprogramma.

Is dit jouw uitdaging?
Dan ontvangen we graag zo snel mogelijk en uiterlijk dinsdag 2 juni je motivatie en cv via werken@dok.info. Je sollicitatie en eventuele vragen kun je richten aan teamlid Kunst & Cultuureducatie Peet van Duijnhoven, 06-42653109.

Sollicitatiegesprekken vinden op 1,5 meter afstand plaats bij DOK Centrum op maandag 8, woensdag 10 en donderdag 11 juni.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.