de Bibliotheek Gelderland Zuid: Medewerker STL

De Bibliotheek Gelderland Zuid in Nijmegen zoekt een Medewerker Service, Techniek & Logistiek (STL) voor 24 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 30-05-2020Vergroot je wereld met de bibliotheek!
Wist jij dat de Bibliotheek Gelderland Zuid veel méér doet dan alleen boeken uitlenen? We zetten ons in voor een samenleving waarin iedereen meedoet en de kans krijgt om te leren, anderen te ontmoeten, geïnspireerd te raken en te groeien. We doen dit door mensen te verrijken met verhalen en kennis, maar ook door het vergroten van hun taal- en digitale vaardigheden. We richten ons in het bijzonder op de doelgroepen: jeugd 0-12 jaar, kwetsbare groepen op het gebied van taal en digitaal (NT1, NT2, senioren en jongeren in beroepsonderwijs) en cultureel geïnteresseerden. We organiseren uiteenlopende programma’s en projecten voor jong en oud vanuit onze 26 bibliotheken. Dit doen we niet alleen, maar samen met culturele partners, welzijnsinstellingen en scholen.

De Bibliotheek Gelderland Zuid zoekt een

Medewerker Service, Techniek & Logistiek

24 uur per week

De afdeling STL
Het doel van de afdeling STL (Service, Techniek en Logistiek) is het serviceniveau van haar diensten aan te laten sluiten bij de uitstraling van de gebouwen, de wensen van de gebruikersgroepen, de kwaliteit van de inrichting en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. De afdeling STL verzorgt voor alle 26 vestigingen van de Bibliotheek Gelderland Zuid onder meer de inkoop van (facilitaire) producten en diensten, leveranciers- en contractbeheer, Arbo, Veiligheid en Logistiek.

Wat ga je doen?
Als medewerker Service, Techniek & Logistiek (STL) werk je in een klein team zelfstandig aan de werkzaamheden rondom het Facilitair Meldpunt (TopDesk). Je verzorgt mede de afhandeling van meldingen (waaronder repro-, administratieve, (gebouw) technische, huishoudelijke en logistieke werkzaamheden) binnen de gestelde doorlooptijden. Je coördineert en verwerkt aanvragen voor de verhuur van ruimten en zorgt voor een goede afwikkeling van de vergaderservice. Je bent aanspreekpunt voor leveranciers op het gebied van onderhoud, schoonmaak, beheer en veiligheid. Je bestelt en koopt diverse (facilitaire) producten en diensten in met de juiste kwaliteit, tegen concurrerende prijzen bij (geselecteerde) leveranciers. Je helpt mee de administratie rondom het contracten- en leveranciersbeheer op orde te houden. Vanuit je inhoudelijke en uitvoerende kennis is het mogelijk dat je deelneemt aan (organisatiebrede) projecten en ondersteunt bij werkzaamheden rondom (her)inrichtingen en verhuizingen.

Wat vragen we van jou?

 • MBO-4 opleiding facilitaire dienstverlening
 • Minimaal 1 jaar werkervaring in het facilitaire werkveld
 • Kennis van FMIS systeem (bij voorkeur TopDesk)
 • Rijbewijs B
 • Technisch en ruimtelijk inzicht
 • Ervaring met projectmatig werken
 • Financieel inzicht en bewustzijn van kosten en baten
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Goed kunnen plannen en organiseren
 • Zelfstandige werkhouding

Wat hebben we jou te bieden?

 • Een uitdagende en veelzijdige functie
 • Goede opleidingsmogelijkheden
 • Uitstekende pensioenregeling
 • Jaarcontract (met evt. verlenging)
 • Salaris conform de cao openbare bibliotheken schaal 5

Heb je belangstelling voor de functie?
Mail dan een motivatie en CV voor 31 mei 2020 naar sollicitaties@obgz.nl onder vermelding van “vacature medewerker STL”, ter attentie van Christine Hermsen, manager bedrijfsvoering.

Iedereen is welkom bij Bibliotheek Gelderland Zuid: jong en oud, laag- en hoogopgeleid, mensen van verschillende afkomst en met verschillende achtergronden en interesses. Om een diversiteit aan mensen te bedienen en bereiken vanuit onze organisatie, streven we ook in ons personeelsbestand naar diversiteit. Zodat we van elkaar kunnen leren en werkelijk van toegevoegde waarde kunnen zijn voor de inwoners van ons werkgebied.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.