Theater de Purmaryn: Directeur

Theater de Purmaryn in Purmerend zoekt een Directeur voor 36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: 29-03-2020De stad Purmerend staat bol van de ontwikkelingen. Er wordt flink gebouwd, we kijken met een vooruitziende blik naar duurzaamheid, zijn pioniers in aardgasvrij wonen, verlenen uitstekende zorghulp en zien uit naar een fusie met gemeente Beemster. Cultuur, kunst en muziek zijn belangrijk voor Purmerenders ze vormen het hart van de stad. Figuurlijk, maar ook letterlijk, want theater de Purmaryn is pal in het centrum te vinden. De Purmaryn is een theater voor alle Purmerenders. Met een brede programmering sluiten we aan op de ontwikkelingen in theaterland, op maatschappelijke thema’s en leggen we dwarsverbanden met lokale organisaties, verenigingen en bedrijven. Zo zijn de Purmaryn en Purmerend onlosmakelijk met elkaar verweven. Het theater maakt dingen mogelijk en creëert een ontmoetingsplaats De medewerkers van het theater zijn intens betrokken. Bespelers en bezoekers worden hartelijk ontvangen in ons sfeervolle theater. We zijn trots op de Purmaryn.

Voor theater de Purmaryn zijn wij op zoek naar een nieuwe

Directeur

36 uur per week

Als directeur sta je met beide benen in de samenleving. Je leest en peilt de stad je staat
open voor (on)gevraagd advies van onze inwoners. Zo ontwikkel je en creëer jij een
theaterprogramma waarin iedereen zich gehoord en gezien voelt. Je herkent kwaliteit en staat open voor het nieuwe en onbekende. Je weet een zorgvuldige balans te vinden tussen kwaliteit en kwantiteit. Je hebt de kennis en ervaring over hoe je het theater en haar programma in de markt zet, en verliest de begroting hierbij niet uit het oog. Ook weet je elke medewerker te enthousiasmeren om artiest en publiek elke keer weer een fijne ervaring mee te geven. Je weet immers hoe belangrijk het is om bezoekers te trekken én te behouden.

Maar wie ben jij?
Je bent een ster in verbinding maken. Jij ziet kansen in stad en land en gaat als
vanzelfsprekend samenwerkingen aan. Je bent een mensgericht benaderbaar persoon en hebt een enorme drive om theater de Purmaryn toegankelijk te maken voor elke Purmerender. Je weet samen met het managementteam inspirerend leiding te geven aan een ervaren groep medewerkers. Je bent een cultureel ondernemer met een scherp oog voor bedrijfsvoering en je hebt een visie op de rol van theater in de toekomst.

Wat wij bieden?

  • Een plek waarin je de vrijheid hebt een programmering te maken die past bij de stad.
  • Een ervaren, enthousiast en betrokken team collega’s.

Herken je jezelf in dit profiel?
Solliciteer dan nu, maar voor 29 maart 2020.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.