Stedelijk Museum Schiedam: Assistent Marketing

Het Stedelijk Museum Schiedam in Schiedam zoekt een Assistent Marketing voor 24 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime, Tijdelijk | Sluitingsdatum: 03-04-2020


Het Stedelijk Museum Schiedam is een museum voor mensen die niet kunnen kiezen tussen kunst, geschiedenis en een goede boterham. We maken een mooi en gevarieerd programma met tentoonstellingen en activiteiten voor kunstliefhebbers uit het hele land. Ook geven we Schiedammers de kans samen met ons te programmeren. Veel doen we net even anders.

Onze afdeling Marketing & Communicatie heeft tot 1 november 2020 hulp nodig van een

Assistent Marketing

24 uur, verspreid over 4 dagen

Een paar jaar geleden reikte het water tot de lippen; met slechts één stem verschil besloot de gemeenteraad van Schiedam dat het museum open moest blijven. Vier jaar later is alles anders. Het aantal bezoekers verdubbelde, ook virtueel. Ongeveer een derde van het bezoek komt uit Schiedam. De mediawaarde steeg vorig jaar met ruim 80%, het museum won de BankGiro Loterij Museumprijs 2019, kreeg een forse donatie van de BankGiro Loterij en werd door de provincie Zuid-Holland voorgedragen voor rijkssubsidie. Hoe bouwen we dit succes uit? Daar kom jij om de hoek kijken.

Dit is dé kans om in de keuken te kijken van een succesvol cultureel bedrijf. Leer in sneltreinvaart hoe je daar samen met je collega’s aan kan bijdragen.

We zoeken iemand die

  • het Nederlands uitstekend beheerst
  • gestructureerd en snel kan werken
  • bekend is met WordPress en Mailchimp
  • verschillende ballen in de lucht kan houden
  • bekend is met de cultuursector
  • en met een 24/7-mentaliteit

We bieden

  • Het gaat om een dienstverband van een half jaar van 1 mei 2020 tot en met 31 oktober 2020.
  • De functie is gewaardeerd in schaal 7 van de Arbeidsvoorwaardenregeling van Stichting Stedelijk Museum Schiedam (€ 2.232 – € 2.796 bij 36 uur).

De eerste gesprekken vinden plaats in de week van 6 april 2020. De tweede ronde is in de week van 13 april 2020. We vinden het belangrijk dat ons team divers is samengesteld en vragen mensen die daaraan bijdragen nadrukkelijk te solliciteren.

Meer informatie: sandra@stedelijkmuseumschiedam.nl.

Heb je interesse: Stuur dan je motivatie en cv uiterlijk vrijdag 3 april 2020 naar: iris@stedelijkmuseumschiedam.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.