Schouwburg Amstelveen: Medewerker Kaartverkoop & Klantenservice

Schouwburg Amstelveen in Amstelveen zoekt een Medewerker Kaartverkoop & Klantenservice voor 8 tot 16 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Oproepkracht | Sluitingsdatum: 06-05-2020


Jaarlijks bezoeken ruim 125.000 mensen een theatervoorstelling, film of evenement in de schouwburg. De theaterprogrammering is breed; van cabaret tot toneel, van jeugdvoorstellingen tot opera en van theatercolleges tot dans. In de cinema worden arthousefilms en bioscoop- en jeugdfilms gedraaid. Naast alle reguliere voorstellingen en films organiseert de schouwburg diverse evenementen, congressen en festivals.

Ben jij klantgericht, representatief, enthousiast en flexibel inzetbaar? Kom dan onze afdeling Kaartverkoop & Klantenservice versterken!

Medewerker Kaartverkoop & Klantenservice

8 tot 16 uur per week

De afdeling
Voor het kaartverkoopteam van de schouwburg zijn wij op zoek naar een medewerker Kaartverkoop & Klantenservice (oproepbasis) die zelfstandig aan de balie en via de backoffice de kaartverkoop rond voorstellingen en films verzorgt. De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in de middagen, avonden en weekenden. Een gemiddelde dienst duurt circa drie tot vier uur, maar in het weekend en in vakanties kan dit langer zijn. Indien mogelijk worden de middag- en avonddiensten gecombineerd tot een langere dag. Bij voorkeur ben je flexibel in je beschikbaarheid (op twee à drie verschillende dagen, waaronder in principe ook de woensdag, circa 8 tot 16 uur per week tijdens het seizoen).

Functieprofiel
Je verzorgt de kaartverkoop, verstrekt informatie, beantwoordt mails en telefoontjes en je zorgt voor de administratieve afhandeling van de verkoop van die dag. Je hebt een klantgerichte en professionele instelling. Kortom, je zorgt met een glimlach voor een optimale dienstverlening aan onze bezoekers.

Functie-eisen

 • Opleiding op tenminste MBO-niveau.
 • Kennis van een kaartverkoopprogramma uit de culturele sector strekt tot aanbeveling (bij voorkeur Ticketmatic).
 • Handig met de computer.
 • Ervaring met administratieve processen.
 • Klantgericht en representatief.
 • Goede communicatieve en commerciële vaardigheden.
 • Accuraat en stressbestendig.
 • Flexibel van geest.
 • Affiniteit met theater.
 • Op meerdere dagen beschikbaar.
 • Woonachtig in Amstelveen of directe omgeving.

Aanbod
Wij bieden je een leuke functie binnen een dynamisch bedrijf waar hard gewerkt wordt maar waar je natuurlijk ook de mooiste voorstellingen van dichtbij kunt bekijken. Salaris op basis van de CAO Nederlandse Podia, afhankelijk van ervaring.

Solliciteren?
Graag ontvangen we zo spoedig mogelijk – maar uiterlijk 6 mei 2020 – je CV en een motivatiebrief – met een toelichting op je beschikbaarheid (aantal dagdelen en welke dagen beschikbaar) ter attentie van Quirine Muntz – Hoofd Marketing & Communicatie via vacature@schouwburgamstelveen.nl.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.