SALLY Dansgezelschap Maastricht: Marketing en Communicatie Medewerker

SALLY Dansgezelschap Maastricht in Maastricht zoekt een Marketing en Communicatie Medewerker voor 8-10 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Parttime | Sluitingsdatum: 01-04-2020


SALLY Dansgezelschap Maastricht produceert, innoveert en presenteert dans voor een jong publiek vanaf 2,5 jaar. Het gezelschap, onder leiding van Stefan Ernst en Ronald Wintjens, is opgericht in 2006. In en vanuit de Stedelijke Cultuurregio Zuid, creëert SALLY met een internationaal dansensemble en topchoreografen uit binnen- en buitenland virtuoze en technisch hoogstaande dansvoorstellingen, die passen bij de beleving van jeugd, jongeren en hun familie. Minstens zo onderscheidend is dat alle voorstellingen van SALLY over actuele sociaal-maatschappelijke thema’s gaan die kinderen (en volwassenen) raken. De beleving van het (jonge) publiek is leidend; daarom laat SALLY haar publiek actief deelnemen aan het co-creëren van haar taal. Door de thematische gelaagdheid worden de voorstellingen van SALLY gewaardeerd door iedereen die jong van hart is!

In het Danslab, de werkplaats voor publiek én choreografen van SALLY, draait het om co-creatie, onderzoek en presentatie. Makers vinden hier de ruimte om hun choreografische werk in de juiste context te plaatsen en aan het juiste platform te verbinden. Hierbij nodigt SALLY het jonge publiek expliciet uit om een bijdrage te leveren aan het onderzoeksproces.

De medewerker marketing en communicatie weet op welke wijze verschillende doelgroepen aangesproken kunnen worden en hoe we onze contacten met publiek en partners kunnen optimaliseren.

Marketing & Communicatie Medewerker

8-10 uur per week

Taken & verantwoordelijkheden
De marketing & communicatie medewerker heeft als primaire taak het bedenken en maken van content voor flyers, posters, artikelen, persberichten en onze website en het onderhouden van contacten met pers, publiek en partners. Onderstaande taken behoren tot het pakket:

 • Maken en uitvoeren van communicatie- en marketingplannen per productie.
 • Opstellen en versturen van de jaarlijkse brochure.
 • Opstellen en versturen van de nieuwsbrief (mailchimp).
 • Opstellen en beheren van persberichten, maken van persmappen.
 • Beheren en creëren van content voor de website www.sallydm.nl.
 • Analyseren, (door)ontwikkelen en creëren van content van/voor onze social-mediakanalen (Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin).
 • Onderhouden van contacten met ons verkoopbureau en externe partners voor ontwerp, drukwerk, en onze website.
 • Onderhouden van contacten met (lokale) pers en uitagenda’s, theaters en publieksgroepen.
 • Ondersteunen en adviseren van het team bij interne communicatie.

Wij zoeken:

 • Een teamplayer met proactieve houding.
 • Goede communicatieve en redactionele vaardigheden en goede schriftelijke en mondelinge beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Een flexibele en zelfstandige werkhouding.
 • Uitgebreide kennis van en ervaring met social media, mailchimp en andere online tools.
 • Ervaring met Photoshop en Illustrator is een pre.
 • Aantoonbare affiniteit met de doelstellingen van SALLY Dansgezelschap Maastricht.

Wij bieden
Een uitdagende en dynamische functie met betrokken collega’s en ruimte voor creativiteit, persoonlijke ontwikkeling en eigen inbreng. Een dienstverband of opdrachtovereenkomst voor de duur van een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling. SALLY hanteert de cao Toneel & Dans. Het bijbehorende salaris is afhankelijk van je werkervaring.

Om een warme overdracht te organiseren vragen we aan de kandidaat om vanaf 1 mei enkele uren beschikbaar te zijn. De functie zal ingaan per 01-06-2020 of zoveel eerder als mogelijk is.

Enthousiast? Stuur je motivatie en cv voor 1 april 2020 naar kantoor@sallydm.nl. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 17 april 2020 tussen 09.30-13.00 uur.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.