Patronaat: Vrijwilligers Coördinator

Patronaat in Haarlem zoekt een Vrijwilligers Coördinator voor 20 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 01-07-2020Patronaat is dé poporganisatie van Haarlem en omstreken. Met haar sterke programmering en eigenzinnig karakter behoort Poppodium Patronaat al jaren tot de top tien kernpodia van Nederland. Inmiddels heeft Patronaat meer dan 200 medewerkers, waarvan ongeveer 40 procent in een betaalde functie. In 2018 werden ruim 450 concerten en andere activiteiten georganiseerd, die in totaal meer dan 120.000 bezoekers trokken. Het stimuleren en faciliteren van onbegrensde creativiteit, het versterken van inclusiviteit op de werkvloer, voor en op het podium en het geven van maximale support voor nieuw talent zijn kernwaarden voor Patronaat.

Als uitbreiding op het huidige team zoeken wij een:

Vrijwilligers Coördinator (m/v)

20 uur per week, per 1 september 2020

De vrijwilligers coördinator is verantwoordelijk voor de vrijwillige barmedewerkers en het team dat de backstage hospitality verzorgt. Je zorgt dat de teams op volle sterkte en op het best van hun kunnen draaien. Je loopt warm voor kwaliteits- en efficiëntieslagen, je bent precies, daadkrachtig en punctueel. Je stelt de roosters op, initieert en leidt vergaderingen en ondersteunt de vrijwilligerscommissie. Je verzorgt de werving en selectie voor de teams en kunt hiervoor een strategie bedenken en uitvoeren, met de kernwaarden van Patronaat in je achterhoofd.

Wij zijn op zoek naar iemand die

  • Minimaal HBO werk en denkniveau heeft.
  • Bij voorkeur ervaring in de hospitality / horeca heeft.
  • Goede contactuele vaardigheden heeft.
  • Affiniteit heeft met poppodia en popmuziek.
  • Bij voorkeur woonachtig in Haarlem of omgeving is.

Wij bieden

  • Een uitdagende functie met veel zelfstandigheid.
  • Een gemotiveerde groep collega’s.
  • Gratis toegang tot concerten én nachten in Patronaat.
  • Inschaling conform cao Nederlandse Poppodia en Festivals, schaal 5.

Reageren
Ben je geïnteresseerd in de bovenstaande vacature stuur dan je motivatie en cv vóór 1 juli 2020 per e-mail naar vacature@patronaat.nl onder vermelding van ‘Sollicitatie Vrijwilligers coördinator’ ter attentie van Lobke Heutink, manager hospitality. Voor vragen over de procedure kun je terecht bij Katharina Schoemaker, 023-5175850.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.