Cals College: Theatertechnicus

Het Cals College in Nieuwegein zoekt een Theatertechnicus voor 0,8 – 1,0 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: 06-04-2020Het Cals College Nieuwegein is een cultuurprofielschool met een professioneel theater, waar jaarlijks 40-50 voorstellingen en presentaties plaatsvinden.

Het Cals College zoekt per 1 mei 2020 een

Theatertechnicus

0,8 – 1,0 fte

Als theatertechnicus op het Cals ben je een spin in het web. Je coördineert het gebruik van het theater van de school en bent steeds in overleg met alle gebruikers om dit in goede banen te leiden.

Je bent eindverantwoordelijk voor alle theatertechniek en leidt groepen leerlingen op, die onder jouw leiding het geluid en licht verzorgen. Je moet dus oog hebben voor veiligheid en plezier hebben in het coachen van leerlingen. Zo werk je ook mee aan beide musicals als lid van de creatieve teams.

Tot slot ben je budgethouder, doe je bestellingen en ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de aula, het medialokaal en de muziekvleugel. Je overlegt regelmatig met de cultuurcoördinator en de schoolleider cultuur.

Werktijden zijn flexibel: als er ’s avonds gewerkt wordt, vindt er op de dag compensatie plaats na overleg met de cultuurcoördinator. Er zijn piekmomenten zoals musicalweekenden en -uitvoeringen en CKV-avonden. Daar staan rustiger perioden in het jaar tegenover.

Wij vragen:

  • HBO- werk- en denkniveau
  • Uitstekende communicatie vaardigheden
  • Zin en capaciteiten om een groep leerlingen aan te sturen en op te leiden
  • Goede productionele en organisatorische kwaliteiten
  • Professionele ervaring met live licht- en geluidstechniek en opnametechnieken
  • Een muzikale achtergrond is een pré

Het betreft een baan van 0,8 tot 1,0 fte. Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring, maximaal schaal 7 CAO VO (€ 2.986,= bruto per maand op fulltime basis).

Voor meer informatie over de functie kun je mailen met de cultuurcoördinator, de heer Overmars j.overmars@cals.nl. Voor procedurele vragen kun je contact opnemen met mevrouw Vermeulen, medewerkster P&O s.vermeulen@cals.nl. Je sollicitatie kun je voor 6 april 2020 richten aan de heer J.M. Kwaaitaal via onderstaande sollicitatie-button.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.