Studioninedots: Office Assistant

Studioninedots in Amsterdam zoekt een Office Assistant voor 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenStudioninedots is een internationaal opererend architectenbreau, gevestigd in Amsterdam. Met een jong, ambitieus en dynamisch team van ongeveer 30 mensen, zijn wij werkzaam op het gebied van stedenbouw en architectuur.

Wij zoeken per direct een

Office Assistant

32 uur per week

Ter versterking van ons team zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste, pro-actieve en zelfstandige Office Assistant. Als Office Assistant ben je het visitekaartje van ons bedrijf en van onze ‘creative workspace’ 1-1-1. Je zorgt ervoor dat iedereen zich welkom voelt. Je bent het eerste aanspreekpunt voor gasten, beantwoordt de telefoon en zorgt ervoor dat het kantoor altijd representatief is. Je ondersteunt de Officemanager bij alle voorkomende werkzaamheden zoals, secretariële werkzaamheden, administratieve werkzaamheden en facilitaire aangelegenheden.

Functie-eisen:

  • relevante opleiding en/of werkervaring
  • uitstekende communicatieve vaardigheden
  • flexibel en stressbestendig
  • affiniteit met de creatieve sector
  • uitstekende beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift
  • per 1 maart 32 uur per week, vrijdag vrij

Wij bieden:

  • een dynamische, creatieve en informele werkomgeving
  • een prettige open werksfeer in een ambitieuze en professionele organisatie
  • de mogelijkheid om breed te ontwikkelen
  • een salaris conform Nederlandse architecten cao

Spreekt deze vacature je aan en voldoe je aan de functie-eisen, stuur dan je cv met pasfoto en motivatiebrief per e-mail naar vacature@studioninedots.nl ter attentie van Ike Gronheid onder vermelding van “sollicitatie Office Assistant”.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Zie voor meer informatie over onze organisatie of over onze creative workspace.