Grote Kerk Naarden: Junior Medewerker Acquisitie en Sponsoring

Grote Kerk Naarden in Naarden zoekt een Junior Medewerker Acquisitie en Sponsoring voor 0,4 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime, Tijdelijk | Sluitingsdatum: 25-02-2020


Grote Kerk Naarden is een rijksmonument en is van grote cultuurhistorische én maatschappelijke waarde voor Naarden-Vesting, het Gooi en Nederland. De stichting Grote Kerk Naarden zorgt voor de duurzame instandhouding van het monument door middel van maatregelen op het gebied van restauratie, toegankelijkheid, veiligheid en duurzaamheid.

Ook stelt de stichting het monument open voor de samenleving, door middel van programmering, verlevendiging en educatie i.s.m. partners, en door commerciële exploitatie van het gebouw voor activiteiten passend bij de positionering. Op zondagen houdt de Protestantse Gemeente er de eredienst, het gebouw is dus ook als kerk in gebruik. In 2019 heeft de stichting een nieuwe positionering ontwikkeld als onderdeel van een meerjarenplan voor verdere ontwikkeling en professionalisering. Communityvorming, inclusiviteit en (meerjarige) partnerschappen zijn daarin kernbegrippen.

Wij zoeken per 1 april voor een periode van een jaar een energieke en overtuigende

Junior Medewerker Acquisitie en Sponsoring

0,4 fte

Kernwoorden zijn: acquireren nieuwe klanten en partners, (online en offline) zichtbaarheid verbeteren, propositie uitwerken in communicatiemiddelen, mede uitvoeren sponsorbeleid.

De functie
Je geeft verder vorm aan de ingezette koers op het gebied van de commerciële exploitatie van het gebouw. Hierin werk je nauw samen met de directeur van de stichting en benader je actief partijen voor een (duurzaam) partnership of eenmalige samenwerking. Je werkt op basis van targets. Om de locatie professioneel te presenteren, ontwikkel je aantrekkelijke presentatiemiddelen en zorg je ervoor dat Grote Kerk Naarden op online en offline platforms zichtbaar is. Tot slot voer je onderdelen van het sponsorbeleid uit, waarbij nieuwe begunstigers aan de Stichting Grote Kerk Naarden worden verbonden. In voorkomende gevallen assisteer je bij dagelijkse werkzaamheden, zoals locatiebezoeken door nieuwe klanten en het schrijven van nieuwsbriefartikelen of bijdragen voor de website.

Jouw kennis

 • Je hebt een opleiding op hbo-niveau op het gebied van sales, marketing &
  communicatie of een soortgelijke richting
 • Je hebt werkervaring opgedaan op een of meer van bovengenoemde gebieden
 • Je hebt kennis van online en offline sales en marketing
 • Je hebt kennis van relatiemanagement
 • Je hebt affiniteit met cultuur en erfgoed

Jouw competenties

 • Je bent energiek en overtuigend
 • Je bent accuraat
 • Je bent ambitieus
 • Je bent pro-actief
 • Je schrijft gemakkelijk
 • Je bent vaardig met social media

Wie wij zijn
De Stichting Grote Kerk Naarden kent een vijfkoppig bestuur en een bureau. Het werk van de stichting wordt geleid en gecoördineerd door het bureau dat bestaat uit een directeur, een office manager, een administrateur en een producer. Het werk op de vloer wordt uitgevoerd door een team van vaste (betaalde) coördinatoren en een groep van ca. 75 vrijwilligers.

Wij zijn een organisatie die volop in beweging is. Er is een open en informele werkcultuur waarin ieders bijdrage telt. Daardoor heb je veel ruimte om eigen ideeën aan te dragen. Daarnaast kun je gebruikmaken van de ruime kennis van collega’s. We werken als team met veel energie en toewijding aan de ontwikkeling van Grote Kerk Naarden.

Lijkt het jou leuk om samen met ons Grote Kerk Naarden nog sterker op de kaart te zetten? En voldoe je aan de gevraagde functie-eisen? Dan nodigen we je van harte uit te solliciteren! Solliciteren kan tot woensdag 26 februari 2020. Graag ontvangen wij uiterlijk 25 februari jouw cv en korte motivatiebrief op info@grotekerknaarden.nl.

Salarisindicatie
Het salaris is passend bij de zwaarte van de functie en afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Procedure
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op vrijdag 6 en maandag 9 maart in de ochtend.

Meer informatie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Ellen Snoep, directeur van de Stichting Grote Kerk Naarden. info@grotekerknaarden.nl of 035-6949873 (afwezig 17 t/m 21 februari).

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.