Muziekgebouw aan ’t IJ: Planner / Administratief Medewerker

Muziekgebouw aan ’t IJ in Amsterdam zoekt een Planner / Administratief Medewerker voor 24-32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 29-02-2020Muziekgebouw aan ’t IJ is een internationaal toonaangevend, open en gastvrij podium in Amsterdam voor hedendaagse muziek en daaraan gerelateerde genres als klassiek, elektronisch, pop, jazz en world. Muziek verbindt. Daarom willen we met innovatieve, op het publiek toegesneden programmaformats voor zoveel mogelijk mensen een herkenbare gids zijn in het avontuurlijke muzieklandschap van nu.

Het Muziekgebouw zoekt per direct een

Planner / Administratief Medewerker

24-32 uur per week

Werkzaamheden
Als planner/administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor het maken en bijhouden van de planning en urenregistratie van medewerkers binnen het Muziekgebouw.

Daarnaast behoort ook de planning van de verhuur van onze studio’s en daarmee samenhangende facturatie tot het takenpakket. Hieruit voortvloeiend zal het verwerken van ingevoerde informatie uit ons planningssysteem (Yesplan) een belangrijk deel van de werkzaamheden omvatten.

Andere taken zijn onder andere het notuleren van de techniekvergaderingen en de verantwoording voor de zorg voor onze ‘vleugels’, welke bestaat uit het tijdig inplannen van het stemmen en het regelen van onderhoud. Op termijn kan de functie nog uitgebreid worden met andere administratieve werkzaamheden en verantwoordelijkheden voor onder andere de afdeling techniek.

Wat vragen wij?
Voor deze functie van Planner zoeken we een proactieve en analytische medewerker met veel kennis van Excel. Je werkt gestructureerd en nauwkeurig en je hebt goede communicatieve vaardigheden. Een aantal jaar werkervaring in een vergelijkbare functie, evenals ruime ervaring met Excel en affiniteit met ICT-systemen is een must om succesvol te kunnen functioneren in deze functie.

Eisen

  • Minimaal afgeronde mbo-opleiding
  • Enige jaren relevante werkervaring
  • Specialist in Excel
  • Je werkt nauwgezet, proactief en oplossingsgericht
  • Affiniteit met het Muziekgebouw

Wij bieden

  • Een leuke baan in een prachtig gebouw aan het IJ met een zeer diverse programmering
  • Een team met enthousiaste collega’s
  • Mogelijkheden tot het bezoeken van onze concerten
  • Salariëring en arbeidsvoorwaarden conform cao Nederlandse Podia (schaal 4)

Het Muziekgebouw wil een inclusieve organisatie zijn. We streven ernaar dat ons personeelsbestand een afspiegeling vormt van de Amsterdamse bevolking. In de selectieprocedure wordt hiermee rekening gehouden.

Interesse?
Stuur cv mét motivatiebrief graag vóór 29 februari 2020 ter attentie van Dhr. Kees Cohen, Personeelszaken: sollicitatie@muziekgebouw.nl. Een uitgebreider functieprofiel is op aanvraag beschikbaar (een gedragsanalyse kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure).

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.