Kunstgebouw: Projectleider Cultuuronderwijs

Kunstgebouw in Rijswijk zoekt een Projectleider Cultuuronderwijs voor 20-28 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 02-03-2020


Kunstgebouw is de provinciale organisatie voor cultuuronderwijs en cultuurparticipatie in Zuid-Holland. Door naar kunst te kijken en door kunst te maken, leer je jezelf, elkaar en de wereld beter kennen. We werken samen met scholen, gemeenten, cultuuraanbieders en maatschappelijke instellingen. We dragen bij aan de kansen en mogelijkheden voor iedereen om deel te nemen aan cultuur.

Wij zoeken per 1 mei 2020 een

Projectleider Cultuuronderwijs

20-28 uur per week

Wie zoeken wij?
Een enthousiaste projectleider met ervaring binnen de cultuursector. Je bent goed in het onderhouden van relaties met verschillende partijen, zoals scholen, gemeenten en cultuuraanbieders. Je onderschrijft het belang van cultuuronderwijs voor de ontwikkeling van kinderen en jongeren.

De functie
Aan het landelijke programma Cultuureducatie met kwaliteit kunnen kleine en middelgrote gemeenten in Zuid-Holland meedoen onder penvoerderschap van Kunstgebouw. Je bent contactpersoon voor verschillende regio’s. Vanuit die rol begeleid en adviseer je regio’s bij de realisatie van de plannen.

Daarnaast werk je – samen met collega’s, samenwerkingspartners en vakdocenten – aan de organisatie van onze cultuuronderwijsprogramma’s en projecten, zoals Kijk|Kunst, Doe|Kunst en activiteiten voor de Kinderboekenweek. Je bent veel onderweg in de provincie. Niet alles is goed met openbaar vervoer te bereiken, dus een rijbewijs is noodzakelijk. Kunstgebouw is gevestigd in Rijswijk.

Profiel

  • Je neemt initiatief, bent flexibel, goed georganiseerd en wilt graag een goed resultaat neerzetten.
  • Je bent goed in het onderhouden van relaties en zorgen voor verbindingen tussen verschillende partijen.
  • Je bent prettig in de omgang en servicegericht.
  • Je hebt goede beheersing van de Nederlandse taal.
  • Je hebt goede beheersing van het MS Office pakket (Word, Excel).
  • Je hebt een zelfstandige manier van werken en je bent accuraat.
  • Je bent zelfkritisch en gemotiveerd om werkzaamheden te verbeteren.
  • Je bent een teamspeler.
  • Je woont bij voorkeur in Zuid-Holland.

Wij bieden
Een plek in een team van gedreven en ervaren professionals in een prettige werkomgeving. Werken bij Kunstgebouw betekent dat je kunt bijdragen aan de ontwikkeling van cultuuronderwijs in heel Zuid-Holland.

Een tijdelijke aanstelling van 1 jaar (in overleg tussen 0,6 fte en 0,8 fte), met vooruitzicht op een aanstelling voor onbepaalde tijd. Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden conform schaal 9 uit de cao Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening.

Solliciteren
Is je interesse gewekt om als projectleider cultuuronderwijs in een inspirerende en culturele omgeving te werken? Stuur een motivatiebrief en cv vóór 2 maart 2020 naar: sollicitaties@kunstgebouw.nl ter attentie van Aukje Bolle (directeur). Sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 16 maart 2020.

Heb je vragen? Neem telefonisch contact op met Edith Janssen (programmamanager): 015-215 45 30.

Kunstgebouw is ervan overtuigd dat het benutten van verschillende talenten en perspectieven ons beter maakt en zorgt voor een plezierige plek voor iedereen die bij en met ons werkt. Daarom bouwen wij aan een organisatie die de kracht van diversiteit gebruikt om betere resultaten te halen. Een organisatie waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. Jouw talent is belangrijker dan je geslacht, afkomst, leeftijd, geaardheid, handicap of chronische ziekte. Vanzelfsprekend onderschrijven wij de Code Diversiteit & Inclusie.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.