Kröller-Müller Museum: Stagiair Marketing en Communicatie

Het Kröller-Müller Museum in Otterlo zoekt een Stagiair Marketing en Communicatie voor 32 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: geen


Het Kröller-Müller Museum is een toonaangevend museum op het gebied van de moderne en hedendaagse kunst. Jaarlijks genieten bijna 400.000 Nederlandse en buitenlandse gasten van de wereldberoemde collectie van Vincent van Gogh en zijn tijdgenoten en van toonaangevende kunstenaars uit de twintigste en eenentwintigste eeuw. De combinatie van de schitterende collectie en de ligging in het Nationale Park De Hoge Veluwe maakt het Kröller-Müller Museum uniek. Het museum telt ongeveer honderd zeer betrokken medewerkers en heeft een plezierige, informele werksfeer.

Het Kröller-Müller Museum zoekt een enthousiaste

Stagiair Marketing & Communicatie

32 uur per week

Het museum is op zoek naar een enthousiaste stagiair die het marketingteam kan ondersteunen. De stage bestaat onder andere uit ondersteuning bij de corporate communicatie, tentoonstellingscampagnes, online marketing, salesactiviteiten en het zelfstandig uitvoeren van markt- en publieksonderzoek.

Wij denken aan het volgende profiel

  • Een student-stagiair hbo/wo, 3e of 4e jaar.
  • Passende studies kunnen zijn commerciële economie, communicatie- en
    informatiewetenschappen, toeristisch management, international business management.
  • Affiniteit met de culturele sector.
  • Goede onderzoekvaardigheden, accuraat, creatief, zelfstandig, mondig en communicatief.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Bij voorkeur woonachtig in de regio Ede, Arnhem, Apeldoorn (Veluwe) en/of in bezit van een rijbewijs en een auto.

Onderdeel van de stage kan een afstudeeropdracht zijn.

Wij vragen een stagiair voor een periode van minimaal vijf maanden. De stage is voor vier dagen per week, dagen en werktijden in overleg. Het museum biedt een stagevergoeding van € 445,- per maand en een vergoeding voor woon-werkverkeer. Een verklaring van goed gedrag is een vereiste.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lies Boelrijk, hoofd marketing en business development via telefoonnummer 0318-591 241.

Sollicitaties voorzien van een curriculum vitae graag per e-mail naar liesboelrijk@krollermuller.nl.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.