Koninklijk Concertgebouworkest: ICT Medewerker

Het Koninklijk Concertgebouworkest in Amsterdam zoekt een ICT Medewerker voor 1,0 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: 01-03-2020


Het Koninklijk Concertgebouworkest wordt wereldwijd gezien als een van de meest vooraanstaande symfonieorkesten.

Het Concertgebouworkest streeft naar absolute topkwaliteit in al zijn artistieke en zakelijke activiteiten, procedures en uitingen. Hierdoor kan het orkest zich als daadwerkelijk leidend orkest op wereldniveau blijven presenteren. Als werkgever wil het orkest zijn werknemers (120 musici en 50 stafmedewerkers) een langdurig en enthousiasmerend arbeidsverband bieden. Het creëert een veilige omgeving waarbinnen het aangaan van (artistieke) uitdagingen centraal staat. De werknemers tonen zich betrokken bij het orkestcollectief en het publiek. Zij streven naar een brede invulling van hun taakomschrijvingen waar dat het orkest ten goede komt. Onze kernwaarden zijn luisteren, durven, delen en verbinden.

Door het vertrek van onze huidige collega zijn wij op zoek naar een enthousiaste en energieke

ICT Medewerker

1,0 fte

Deze medewerker biedt digitale gebruikersondersteuning en zorgt voor de instandhouding van de digitale systemen van het Concertgebouworkest. Dit betekent dat onder andere de volgende werkzaamheden uitgevoerd moeten worden.

  • Het adviseren van de directie over de toepassing van ICT, zoals kantoorautomatisering, financieel systeem, telefonie, internettoepassing, systeembeheer, soft- en hardware keuzes.
  • Het op basis van evaluatie van de werking van de systemen/software geven van adviezen over de aanpassing, wijziging of vervanging van systemen / software.
  • Het ondersteunen van collega’s bij vragen over de toepassing van hard- en software.
  • Het oplossen van technische en softwareproblemen en het eventueel aanpassen van de apparatuur en de software.
  • Het doen van voorstellen aan leveranciers tot het specifiek voor het orkest aanpassen van software.
  • Het beheren van de applicaties en het verzorgen van de updates.
  • Het leggen van de koppelingen tussen het digitaal systeem van het Concertgebouw met de door het orkest in gebruik zijnde systemen en het zorgdragen voor een betrouwbaar functioneren binnen het orkest en het voeren van overleg met de ICT-afdeling van het Gebouw.
  • Het aansturen en begeleiden van de externe ICT-partners, het evalueren van hun dienstverlening, het aanspreken op de dienstverlening en het doen van voorstellen tot aanpassing van de contracten met hen.

De ICT-medewerker rapporteert aan de zakelijk directeur.

De belangrijkste softwarepakketten die binnen de organisatie worden gebruikt zijn: Office 365, EXACT, planningsysteem OPAS, kassasysteem SRO, CRM-systeem Salesforce. Tussen de verschillende applicaties vindt in toenemende mate gegevensuitwisseling plaats. Deze set applicaties is grotendeels lokaal in een virtuele ESX-omgeving geplaatst, de verwachting is dat dit in de toekomst meer Cloud gedreven zal zijn.

Wij zoeken kandidaten met een hbo werk- en denkniveau met theoretische en toepassingsgerichte kennis van het ICT-vakgebied inclusief diploma’s en (office) certificaten. Daarnaast is inzicht in met het vakgebied samenhangende sociale, organisatorische, technische aspecten van belang. Vanzelfsprekend zoeken wij kandidaten die ervaring hebben in een vergelijkbare functie, op een vergelijkbaar (breed) niveau. Verder is het een pre als kandidaten affiniteit hebben met klassieke muziek en/of de culturele wereld. En de ideale kandidaat is communicatief, initiatiefrijk, flexibel, stressbestendig en een goede organisator met improvisatievermogen.

Salaris
De functie is ingedeeld in schaal 10 en dit betekent minimaal € 3.650,- en maximaal € 5.020,- bruto per maand op basis van 100%.

Interesse?
Uw sollicitatie (brief en cv) kunt u tot en met 1 maart 2020 mailen aan PenO@concertgebouworkest.nl ter attentie van Marja Verhoogt, manager P&O. Wilt u vooraf meer informatie of een functieprofiel dan kunt u contact opnemen met David Bazen, zakelijk directeur, of Marja Verhoogt (020-3051010).

De eerste gespreksronde zal plaatsvinden op vrijdag 13 maart en de tweede gespreksronde op woensdag 18 maart 2020. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.