Holland Festival: Social Media / Content Marketeer

Het Holland Festival in Amsterdam zoekt een Social Media / Content Marketeer voor 32 tot 38 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: 17-02-2020Al 73 jaar haalt het Holland Festival het beste wat er in de wereld te zien is aan podiumkunsten naar Amsterdam. Het festival vindt plaats op culturele podia en op onverwachte locaties verspreid over de stad. Alle disciplines komen aan bod: theater, dans, muziek, muziektheater, digitale kunst, interdisciplinaire vormen en cross-overs met beeldende kunst en film. Het Holland Festival laat nieuw en/of actueel werk zien van bekende kunstenaars en nieuwe sterren, het introduceert internationale kunstenaars in Nederland en biedt Nederlandse kunstenaars een internationaal podium.

Holland Festival zoekt per 15 maart 2020 een gedreven en creatieve

Social Media / Content Marketeer

32-38 uur per week

Bij het festival werkt een team van ongeveer twintig enthousiaste en bevlogen medewerkers en 150 tijdelijke festivalmedewerkers. Als social media / content marketeer maak je deel uit van de afdeling Communicatie & Marketing en werk je mee aan het promoten van het festival en zijn voorstellingen.

Werkzaamheden

  • Social media kanalen onderhouden en verder uitbouwen.
  • Campagnes initiëren en uitwerken.
  • Verzorgen van dagelijkse content voor de festivalblog.
  • Verzorgen van dagelijkse servicemails.
  • Initiëren en produceren van festivalpodcasts.

Wij zoeken
Je bent zeer goed ingevoerd in social media en vindt het leuk om blogs te maken. Je weet precies welke groep welke kanalen gebruikt en hoe je hier voor de juiste content bepaalt. Je hebt affiniteit met internationale podiumkunst en beschikt over een gezonde dosis commercieel inzicht. Je bent een communicatieve, naar buiten tredende persoonlijkheid, je bent in staat creatief te denken en zelfstandig, gestructureerd en oplossingsgericht te werken. Belangstelling voor en kennis van internationale podiumkunsten is een pre.

Wij bieden
Holland Festival biedt je een inspirerende en levendige werkomgeving bij een van Nederlands meest prestigieuze podiumkunstenfestivals. Onze programmering is internationaal, divers en vooruitstrevend. Wij willen graag een afspiegeling zijn van de Nederlandse samenleving en zijn op zoek naar meer diversiteit in ons team.

Salariëring geschiedt conform de arbeidsvoorwaarden van het Holland Festival. Deze functie valt in schaal IV, met een voltijds maandsalaris van minimaal € 2.284 en maximaal € 3.400, afhankelijk van leeftijd en ervaring. Of voor een ZZP-er een tarief gebaseerd op dit bruto bedrag. Het betreft hier een functie voor bepaalde tijd.

Heb je Interesse?
Stuur vóór 17 februari 2020 jouw brief met CV naar het Holland Festival, ter attentie van Norbert Bode, Hoofd Communicatie & Marketing, norbert.bode@hollandfestival.nl onder vermelding van ‘Sollicitatie’. Voor informatie: Norbert Bode, telefoon: (020) 788 21 00.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.