Enthousiasment: Theaterdocent

Enthousiasment in Geldrop zoekt een Theaterdocent voor een flexibel aantal uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 28-02-2020Enthousiasment is een theaterbureau dat zich bezig houdt met het maken van theaterconcepten voor het basisonderwijs, welzijnsorganisaties, kinderopvang en de evenementensector. Wij geven naschoolse theaterlessen, theaterworkshops en produceren voorstellingen voor kinderen in de basisschoolleeftijd in Noord-Brabant.

Wij hebben als doelstelling om kinderen op een laagdrempelige en interactieve manier kennis te laten maken met theater. Door onze naschoolse lessen, workshops en het maken van voorstellingen worden kinderen enthousiast gemaakt om het beste uit zichzelf naar boven te halen.

Theaterdocent

flexibel aantal uur per week

Star Class
Een van de belangrijkste pijlers binnen Enthousiasment is het Star Class concept. Dit houdt in dat wij naschoolse- en inschoolse lessen theater verzorgen in samenspraak met vele basisscholen in Zuidoost-Brabant en midden-Brabant.

Wat zoeken wij
Wij zijn voor Star Class op zoek naar kandidaten die op freelance en flexibele basis een of meerdere middagen deze lessen op de basisscholen willen verzorgen en/of beschikbaar zijn voor inschoolse workshops onder schooltijd.

Wat bieden wij
Je werkt met gemotiveerde en leergierige kinderen uit groep 3 tot en met 8 die in de meeste gevallen zelf de keuze hebben gemaakt om zich te verdiepen in theater. Al onze docenten worden getraind en ondersteund bij hun werkzaamheden.

Wat vragen wij

  • Kandidaten die afgestudeerd zijn aan een theateropleiding (hbo) of een pedagogische opleiding (hbo) afgerond hebben en affiniteit en ervaring hebben met theater (4e-jaars studenten mogen ook reageren).
  • Flexibele, mensvriendelijke en spontane personen die ervaring hebben met en het fantastisch vinden om met kinderen te werken.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.