DOMunder: Publieksbegeleider

DOMunder in Utrecht zoekt Publieksbegeleiders voor 1 tot 3 uur per week | Vacature voor een Vrijwillige functie | Sluitingsdatum: geenDOMunder is dé historische attractie van Utrecht voor jong en oud met meer dan 40.000 (inter)nationale bezoekers per jaar. Bezoekers van DOMunder gaan op een spannende en interactieve ontdekkingstocht door 2000 jaar geschiedenis van het Domplein.

DOMunder zoekt versterking van het team van 65 enthousiaste vrijwilligers.

Publieksbegeleiders

1 tot 3 uur per week

Op speelse wijze laat je de bezoekers van DOMunder de fascinerende historie van het Domplein zelf ontdekken en ervaren, onder begeleiding van jou als vrijwilliger.

De vrijwilligers van DOMunder zijn dus publieksbegeleiders. Jouw enthousiasme en het persoonlijk contact kunnen leggen met bezoekers is van doorslaggevend belang voor de beleving van het bezoek. Oftewel: historische kennis is niet vereist, wel plezier en een lach! Onder de bezoekers bevinden zich trouwens ook buitenlandse gasten. Engels spreken is daarom wel een voorwaarde.

Wat biedt DOMunder jou?

  • Een unieke plek om je vaardigheden uit te breiden, zoals het begeleiden en in contact komen met groepen mensen.
  • De mogelijkheid om meer over de geweldige historie van Utrecht te weten te komen.
  • Een eigen tijdsindeling, een ontdekkingstocht duurt 75 minuten en jij kunt jezelf zes dagen in de week op één of meer van de zeven tours per dag inplannen.
  • Een passievol en enthousiast team met regelmatig borrels, bijeenkomsten, excursies en vooral plezier!

Testimonials
Het mooie aan DOMunder vind ik dat het nooit ‘af’ is. Het is ‘work in progress’ er valt nog van alles te ontdekken op en onder het Domplein. Ik vind het erg leuk hier een bijdrage aan te mogen leveren. – Publieksbegeleider Dick

DOMunder daagt mij steeds uit om nieuwe dingen te leren. Zo ben ik nu bezig om mijn Engels te verbeteren. Ik volg daarvoor een cursus samen met asielzoekers en andere buurtbewoners in Overvecht. Hiermee maak ik én verbinding met mijn wijk én kan ik de toeristen in DOMunder goed te woord staan. – Publieksbegeleider Else

Interesse?
Lijkt het jou leuk om publieksbegeleider bij DOMunder te worden? Laat dan je interesse weten aan coördinator Frank Kaiser via frank@domunder.nl. Wij hebben je er graag bij!

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.