Danstheater AYA: Dansers

Danstheater AYA in Amsterdam zoekt Dansers (m/v) voor 0,8/1,0 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Tijdelijk | Sluitingsdatum: 28-02-2020Danstheater AYA maakt brutaal en toegankelijk danstheater voor een jong publiek. Directe en eerlijke voorstellingen waarin taboes niet worden geschuwd. Over onderwerpen die ons jonge publiek bezighouden zoals culturele identiteit, groepsdruk of populariteit. De voorstellingen zijn een spannende mix van moderne en urban dansvormen, verschillende speelstijlen en muzieksoorten.

Wij zoeken voor een nieuwe voorstelling van choreograaf Ryan Djojokarso

Dansers m/v

0,8/1,0 fte

De nieuwe danstheatervoorstelling ‘Het verhaal van Anders’ (voor 8+) gaat over geschreven en ongeschreven regels. Hoe is het om anders te zijn? We hebben allemaal onze eigen gevoelens, idee├źn, culturele achtergrond, smaak en meningen. Maar wie bepaalt de regels? Choreograaf Ryan Djojokarso maakt een voorstelling vol ontdekkingen, absurditeit en humor. Soms moet je gewoon even anders kijken naar de dingen.

De cast van de voorstelling bestaat uit drie dansers. We zoeken nog twee dansers/performers, bij voorkeur met een niet-westerse achtergrond – een man en een vrouw – die een open mind hebben en kwetsbaar durven te zijn. Alle dansstijlen (break, urban, jazz, modern, contemporary) zijn welkom. Improvisatievermogen en enige spelervaring zijn vereist. Goed kunnen zingen is een pre.

Auditiedatum: zaterdag 7 maart 2020, alleen op uitnodiging
Tijd: deur open om 11.00 uur, auditie 12.00-17.00 uur
Call back: zondag 8 maart 2020
Plaats: Amsterdam
Repetitieperiode: 3 augustus t/m 27 september 2020
Speelperiode: september t/m december 2020

Zend je aanmelding naar: philippe@aya.nl. Deze moet bestaan uit je CV met pasfoto. Aanmelden uiterlijk vrijdag 28 februari 2020.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.