Boom uitgevers Amsterdam: Marketeer

Boom uitgevers Amsterdam in Amsterdam zoekt een Marketeer voor 36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: 01-03-2020Boom hoger onderwijs maakt deel uit van Boom uitgevers Amsterdam. Boom uitgevers Amsterdam richt zich met haar producten en diensten op verschillende vakgebieden en markten: filosofie, geschiedenis, psychologie en psychiatrie, management en coaching, NT2, taal, basis- en voortgezet onderwijs en hoger onderwijs.

Als educatieve uitgeverij ontwikkelt Boom uitgevers Amsterdam leermiddelen voor het hoger onderwijs. De domeinen waarop wij in het hoger onderwijs actief zijn: onderzoek & statistiek, economie & management, communicatie & media, engineering, HBO ICT, algemene vaardigheden, verpleegkunde, mens & maatschappij en onderwijs & opvoeding.

Boom uitgevers Amsterdam is een werkmaatschappij van Koninklijke Boom uitgevers. Meer weten? Kijk dan op onderstaande websites.

Boom hoger onderwijs is als educatieve uitgeverij in korte tijd gegroeid naar de top 3 speler in leermiddelen voor het hoger onderwijs. Om deze groei door te zetten is het nodig dat we onderscheidende proposities ontwikkelen en de zichtbaarheid en vindbaarheid van ons portfolio verbeteren. Daarom zoeken wij een enthousiaste marketeer die proactief bijdraagt aan een succesvolle marketingaanpak.

Wij zoeken voor het fonds Boom hoger onderwijs een gedreven en hands-on

Marketeer

36 uur per week

Functieomschrijving
Als marketeer ben je medeverantwoordelijk voor het realiseren van de marketingdoelstellingen en lever je een actieve bijdrage aan een succesvolle marktbewerking. Tot je takenpakket behoren o.a. het meewerken aan het beheren, optimaliseren en doorontwikkelen van de website boomhogeronderwijs.nl, het doen van emailmarketing, het ontwikkelen van off- en online communicatiemiddelen, het organiseren van events en het bijhouden van klantdata in onze systemen. Een afwisselende functie waarbij alle werkzaamheden gericht zijn op het vergroten van onze zichtbaarheid bij hogescholen, docenten en studenten, het realiseren van klanttevredenheid en het verhogen van omzet.

Jouw profiel
Het commerciële team hoger onderwijs is volop in ontwikkeling. Wij zoeken een gedreven collega en die hierin een actieve bijdrage wil leveren.

  • Je bent proactief, zelfstandig en initiatiefrijk.
  • Je bent een echte doener, houdt van aanpakken en resultaten neerzetten.
  • Je werkt georganiseerd en volgens een planning en zoekt hierin de afstemming en samenwerking met anderen.
  • Je hebt ervaring met CMS’en, e-mailmarketingprogramma’s en Google Analytics.
  • Je hebt een uitstekende beheersing van het Nederlands in woord en schrift en goede communicatieve vaardigheden.
  • Je hebt een commerciële opleiding op hbo-niveau en minimaal twee jaar relevante werkervaring.

Het team
Samen met (twee) andere marketeers, salessupport en (twee) accountmanagers vorm je een team. Inhoudelijk werk je nauw samen met uitgevers en redactie en je stemt af met klantenservice. Daarnaast werk je samen met de andere marketeers binnen Boom uitgevers Amsterdam.

Wat bieden wij?
Een mooie functie in een leuk, informeel en hardwerkend team voor 36 uur per week. We bieden je een werkomgeving in het hartje van Amsterdam. Ondernemerschap, zelfstandigheid en het nemen van verantwoordelijkheid zijn belangrijke kernwaarden. We hebben een open cultuur waarin leren en ontwikkelen hoog in het vaandel staan. Op de functie is de CAO voor het Uitgeverijbedrijf van toepassing.

Solliciteren
Enthousiast? Stuur voor 2 maart je motivatiebrief en cv naar Boom uitgevers Amsterdam B.V., t.a.v. Mirjam Bergsma, hoofd Personeel en Organisatie, via sollicitatie.bua@boom.nl.
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Meyke Schilperoord, coördinator sales en marketing. Haar telefoonnummer is: 020-5218149.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie boomhogeronderwijs.nl en www.bua.nl.