Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten – Academie voor Theater en Dans: Directeur

De Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten – Academie voor Theater en Dans in Amsterdam zoekt een Directeur voor 1,0 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: 08-03-2020


Het College van Bestuur van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (AHK) zoekt voor de Academie voor Theater en Dans een

Directeur

1,0 fte

De Academie voor Theater en Dans (de ATD) leidt op in alle theater- en dansdisciplines. Het is een breed georiƫnteerde academie, met veertien bacheloropleidingen, drie masteropleidingen, twee vooropleidingen, een associate degree- en een post-hbo aanbod, elk met hun specifieke kenmerken, staf en studenten. De directeur is eindverantwoordelijk voor de gehele organisatie en wordt bijgestaan door het team bedrijfsvoering, de artistiek leiders van de opleidingen en de hoofden van de ondersteunende afdelingen.

De AHK laat zich voor de werving voor de directeur van de Academie voor Theater en Dans bijstaan door Vanderkruijs Executive Search. Volledig informatie over het profiel van de directeur en wijze van solliciteren is te vinden op vanderkruijs.com/atd.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.