Vakwerk architecten: Bureaucoördinator

Vakwerk architecten in Delft zoekt een Bureaucoördinator voor 36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: 27-01-2020Vakwerk is het bureau van Ellen, Francesco en Paul. Opgeteld hebben we zestig jaar ervaring in het ontwerpen en realiseren van zeer uiteenlopende projecten die bijdragen aan het maatschappelijk belang. Met een superteam bouwen wij aan projecten die het verschil maken. Wij delen met opdrachtgevers het verlangen om gebouwen te realiseren die bijdragen aan het welzijn van mensen. De wens of de noodzaak om te (ver-)bouwen biedt kansen om de gebouwde omgeving beter te maken. Hierin hebben wij aandacht voor u in het nu en voor de toekomstige generaties.

Om dit zo goed mogelijk te doen, zoeken wij een

Bureaucoördinator

36 uur per week

Vanuit het mooie Vakwerkhuis in Delft, help je als bureaucoördinator de Vakwerk architecten hun werk nog beter te doen. Je hebt en houdt het (over)zicht op alle dagelijkse projectoverstijgende zaken rondom het voeren van een bureau.

Jij hebt de bureauplanning en teamoverleggen onder je hoede, waardoor alles zorgeloos loopt en de projecten voorzien zijn van de juiste bezetting. Daarnaast help je Francesco, Paul en Ellen bij hun aanvoerderschap. Dat wil zeggen dat je onderdeel bent van de directievergaderingen (voorbereiden, deelnemen en opvolgen).

Op HR gebied houd je voeling met het team, ben je aanspreekpunt voor collega’s en bouw je verder aan de ontwikkeling van je collega’s in onze dynamische organisatie. De praktische zaken zoals contracten maken en vacatures uitzetten, horen daar vanzelfsprekend ook bij.

Je bent ondernemend, initiatiefrijk, flexibel en zelfstandig. Je kunt snel schakelen, ziet dingen liggen en pakt ze op. Door jouw ervaring in de architectuurbranche weet je hoe projecten gevoerd worden en ben je in staat processen te verbeteren. Je bent niet bang voor vuile handen en werkt mee indien nodig.

Als bureaucoördinator bij Vakwerk ben je medeverantwoordelijk voor het organiseren en/of meewerken en opvolgen van zaken zoals PR, bureau,- en projectfinanciën, business development en ICT. Vakwerk is in ontwikkeling, hierdoor is er ruimte om jouw rol binnen Vakwerk verder vorm te geven en te onderzoeken op welke van deze vlakken jouw bijdrage en ontwikkelpotentie het grootst is. Je hebt minstens 10-15 jaar werkervaring waarvan minstens 3-5 jaar bij een architectenbureau en je bent 4 dagen beschikbaar.

Essentieel is dat je past in ons dynamische, hechte en vrolijke team. Alle Vakwerkers zijn ondernemende en initiatiefrijke architecten. We hechten aan individuele ontwikkeling om samen verder te groeien. Vind je betekenisvol ontwerpen en impact creëren belangrijk, kom dan op de koffie!

Heb je interesse?
Stuur je cv en motivatie voor 27 januari 2020 naar werken@vakwerkarchitecten.nl

Tot snel!

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kijk op vakwerkarchitecten.nl en vakwerkhuis.com voor meer informatie over Vakwerk en het Vakwerkhuis.