Stichting Matthijs Rolleman Producties: Productieleider

Stichting Matthijs Rolleman Producties in Bunnik zoekt een Productieleider voor 24 tot 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Parttime | Sluitingsdatum: geen


Stichting Golden Cage (2017) is een kunsteducatie bedrijf dat bestaat uit medewerkers die externe projecten op school vroeger maar stom vonden. Oude mannen en vrouwen met pruiken die je komen vertellen dat je niet mag pesten… “Dat kan anders!”, dachten we. “Kunst (creativiteit) is namelijk te gek voor iedereen – zelfs voor puberende leerlingen – als het maar binnen hun eigen belevingswereld gebracht wordt.” Tada: Stichting Golden Cage.

Wij verzorgen dagvullende projecten met voorstellingen, workshops, onderzoeksopdrachten, leerlingenpresentaties: programma’s met een kop, romp, staart. Dromen & Doen: “wat wil jij met je leven?”. Ja, Wacht Even: telefoongebruik en alles wat hiermee te maken heeft. En vanaf begin 2020: Nog Even Dromen voor het basisonderwijs. “Ik vind kunsteducatie normaal maar stom maar jullie zijn wel oké!”, is wat we gelukkig vaak te horen krijgen en dat is precies ons doel.

Er is schijnbaar behoefte aan onze visie, want sinds 2017 zijn we elk jaar flink gegroeid. Daarom zoeken we nu een productieleider die bevestigde boekingen zo goed mogelijk invult, contact heeft met (potentiele) klanten en een echte duizendpoot is.

Productieleider

24 tot 32 uur per week

Een paar steekwoorden die jouw functie omschrijven

 • Gevoel voor humor.
 • Workaholic.
 • Affiniteit met de onderwijssector, kunst en creativiteit.
 • Een gestructureerde werkhouding.
 • Overzichtelijk.
 • Niet op je mondje gevallen.
 • Gevoel voor humor.
 • Betrouwbaar.
 • Contact met (veelal) warrige ZZP’ers, vlugge docenten en gevoelige spelers.
 • Gevoel voor humor.
 • Kantoor in omgeving Bunnik.
 • In het bezit van een rijbewijs en auto.
 • Marktconforme maandvergoeding (ZZP- of in loondienst).

Bij interesse mail je jouw cv en motivatiebrief naar matthijs@goldencage.nl via onderstaande sollicitatie-button.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie en onze programma’s: zie onze website.