Stichting Grote Kerk Naarden: Vrijwilligers

Stichting Grote Kerk Naarden in Naarden-Vesting zoekt Vrijwilligers (publieksbegeleiders, rondleiders en verkoopmedewerkers) voor een nader te bepalen aantal uur per week | Vacature voor een Vrijwillige functie | Sluitingsdatum: geen


Middenin de Vesting staat Grote Kerk Naarden: al eeuwenlang een baken van Holland. Voor schippers op de Zuiderzee, voor de Spaanse troepen en de Geuzen, voor de postkoets in de zeventiende eeuw, voor bezoekers en bewoners in meer dan 500 jaar geschiedenis. Of je nu alleen of met veel bent, het gebouw omarmt je. Met haar zachte licht en wereldberoemde tongewelf boven je hoofd.

Grote Kerk Naarden is een podium voor kwaliteit en een plek voor iedereen om te luisteren, beleven, delen en beschouwen.

Stichting Grote Kerk Naarden is een organisatie zonder winstoogmerk en heeft de ANBI-status. De Stichting bestaat uit een onbezoldigd bestuur, een bureau en circa 70 vrijwilligers.

Stichting Grote Kerk Naarden zoekt

Vrijwilligers

publieksbegeleiders, rondleiders & verkoopmedewerkers

voor nader te bepalen aantal uur per week, van 25 april tot en met 26 juli 2020

Stichting Grote Kerk Naarden is voor het project Hemelbestormers op zoek naar rondleiders, publieksbegeleiders en verkoopmedewerkers die zich in de periode van 25 april tot en met 26 juli 2020 aan de organisatie willen verbinden als onbetaald medewerker.

Het project
Van eind april tot en met eind juli 2020 hebben wij een publiekssteiger met programmering bij de renovatie van ons dak: Hemelbestormers. Van woensdag tot en met zondag kan publiek onder begeleiding de steiger op en vervolgens het gebouw bezoeken. Het verhaal van onze locatie komt aan bod en op de steiger kan publiek onder andere van het uitzicht genieten. De route eindigt in de winkel, waar verschillende producten te koop zijn in relatie tot het monument en het project.

Ben jij dit?
Vind jij het leuk om je voor de duur van het project in te zetten voor Grote Kerk Naarden als publieksbegeleider, rondleider of verkoopmedewerker? Heb je affiniteit met cultuur en ben je klantgericht en communicatief? En wil je deel uitmaken van een organisatie die volop vernieuwt en waar een informele werksfeer is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als je na het evenement wilt blijven om vaker als vrijwilliger te werken bij ons, dan kan dat ook!

Hoe werkt het?
Meld je aan als geïnteresseerde bij Eveline ter Veer, coördinator vrijwilligers Hemelbestormers, via info@grotekerknaarden.nl. Laat in je mail alvast weten wat voor soort werk je zou willen doen en hoeveel uur per week je beschikbaar bent.

Vrijblijvend meer te weten komen? Bezoek onze informatieavond Hemelbestormers voor vrijwilligers op donderdag 27 februari 2020 van 19.30 – 21.30 uur.

Weet je nog meer mensen die geïnteresseerd zijn? Zegt het voort!

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.