Rijksmuseum: Manager Beveiliging

Het Rijksmuseum in Amsterdam zoekt een Manager Beveiliging voor 32 tot 36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime, Fulltime | Sluitingsdatum: 02-02-2020


Het Rijksmuseum is hét museum van Nederland. De collectie telt ruim 1 miljoen objecten van en over Nederland vanaf de Middeleeuwen tot en met de 20ste eeuw. Miljoenen mensen uit heel de wereld bezoeken jaarlijks het museum met hoogtepunten uit de collectie zoals de Nachtwacht van Rembrandt en het Melkmeisje van Vermeer. Verder organiseert het Rijksmuseum vele tentoonstellingen, evenementen, lezingen, cursussen en workshops voor jong en oud.

Wil jij verantwoordelijk worden voor de realisatie van het veiligheidsbeleid? Met een optimaal evenwicht tussen veiligheid en gastvrijheid?

Rijksmuseum is op zoek naar een

Manager Beveiliging

32 tot 36 uur per week

Functie
Als Manager Beveiliging geef je direct leiding en coaching aan 7 teammanagers en indirect aan 180 medewerkers die in de dagelijkse beveiligingsoperatie werken. Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van het veiligheidsbeleid, met een optimaal evenwicht tussen veiligheid en gastvrijheid. Als Manager Beveiliging draag je tevens zorg voor de cultuur- en organisatieontwikkeling binnen de afdeling. De functie rapporteert aan het Hoofd Veiligheidszaken en werkt nauw samen met andere afdelingen binnen Veiligheidszaken.

Werkzaamheden

  • Zorgen voor een adequate uitvoeringsorganisatie met taakbekwaam personeel.
  • Bewaken van de uitvoering in kwalitatieve en kwantitatieve zin, beoordelen van informatie en rapportages en ingrijpen bij afwijkingen en problemen.
  • Coachen en ontwikkelen van de teammanagers, individueel en als team.
  • Uitdragen en bevorderen van de normen, waarden en visie van de organisatie (zoals op het gebied van leiderschap, duurzame inzetbaarheid, diversiteit, veiligheid, lerende organisatie).
  • Bijdragen aan het opstellen van veiligheidsbeleid en -processen.
  • Implementeren en evalueren van aanpassingen en verbeteringen met betrekking tot efficiëntie, doelmatigheid en kwaliteit van dienstverlening.
  • Verbinding tot stand brengen met andere teams binnen en buiten de eigen afdeling; ervoor zorgdragen dat er wordt samengewerkt in een harmonieuze keten.

Vereisten

  • Minimaal vijf jaar managementervaring, bij voorkeur in de beveiligings- of hospitality branche.
  • HBO/WO werk- en denkniveau.

Diensten
Je werkt gemiddeld 32 of 36 uur per week, in principe op kantoortijden maar waar nodig ook af en toe een vroege of late dienst, weekend of feestdag. Je neemt daarin zelf initiatief.

Arbeidsvoorwaarden
Het Rijksmuseum is van en voor iedereen. Daarom stellen wij ons tot doel gelijkheid, diversiteit en inclusie te bevorderen. Wij nodigen alle geïnteresseerden van harte uit te reageren.

De Museum cao is van toepassing. Het salaris is marktconform, afhankelijk van de opleiding en ervaring.

Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure alsmede een screening door de korpschef politie.

Sollicitaties
Voor vragen kun je je wenden tot Lieke Boers, afdeling P&O, telefoon 020-6747304. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Tessa Hogeboom op telefoonnummer: 020-6747440.

Graag ontvangen wij je complete sollicitatie uiterlijk 2 februari 2020. Cv en motivatie (in PDF) kunnen gericht worden aan vacatures@rijksmuseum.nl onder vermelding van de functietitel. Alleen complete sollicitaties nemen wij in behandeling.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.