Museum Boijmans Van Beuningen: Assistent Relatiebeheer & Filantropie

Museum Boijmans Van Beuningen in Rotterdam zoekt een Assistent Relatiebeheer & Filantropie voor 24 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 21-01-2020Museum Boijmans Van Beuningen bezit een collectie op wereldniveau. Het museumgebouw aan het museumpark sluit binnenkort voor een noodzakelijke renovatie in. Dit zal naar verwachting zeven jaar in beslag nemen. Het programma loopt door in deze Transit-periode en de beroemde museumcollectie blijft zichtbaar bij de buren, in Rotterdamse schoolklassen en wellicht in een locatie op Rotterdam Zuid. Ook reist de collectie naar de wereldtop van musea. Ondertussen vordert de bouw van Depot Boijmans Van Beuningen, het eerste publiek toegankelijke kunstdepot ter wereld dat in 2021 opent en waar de 151.000 kunstwerken veilig worden getoond en verzorgd.

Museum Boijmans Van Beuningen wordt gesteund door betrokken particulieren, bedrijven, fondsen, stichtingen en de gemeente Rotterdam. Het team Relatiebeheer & Filantropie zorgt voor het vinden, betrekken en onderhouden van de relaties met deze stakeholders.

Voor de versterking van dit team zoeken we op korte termijn een enthousiaste

Assistent Relatiebeheer & filantropie

24 uur per week

Profiel
Je bent uiterst servicegericht, zorgvuldig en gestructureerd. Je houdt overzicht, bent stressbestendig, sociaal vaardig, hebt gevoel voor verhoudingen en proactief waar nodig. Je hebt gevoel voor cijfers en je hebt gewerkt in een juridisch / fiscale omgeving.

Functie inhoud
Als assistent relatiebeheer en filantropie ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van het hoofd relatiebeheer & filantropie en de werkzaamheden van de afdeling. De werkzaamheden variƫren van agendabeheer, bijhouden van de jaarplanning, databeheer in verschillende systemen, ondersteuning bij relatiemanagement, de ondersteuning bij de organisatie van evenementen en ontvangsten en het structureren en aanleveren van managementinformatie tot het beantwoorden van de telefoon.

Functie-eisen

  • MBO/HBO werk- en denkniveau.
  • Minimaal vijf jaar ervaring in een vergelijkbare ondersteunende functie.
  • Werkervaring in een juridisch / fiscale omgeving.
  • Vaardig met Word, Excel, PowerPoint, Outlook.
  • Ervaring met CRM systemen.
  • Woonachtig in Rotterdam of directe omgeving.

Wij bieden
Een interessante functie bij een museum van wereldklasse. Salariƫring is marktconform.

Museum Boijmans Van Beuningen onderschrijft de Code Culturele Diversiteit. In geval van gelijke geschiktheid zullen wij de voorkeur geven aan een kandidaat die complementair is aan de (culturele) diversiteit op de afdeling Relatiebeheer & filantropie.

Sollicitatie
Solliciteren kan tot en met 21 januari 2020 via onderstaande sollicitatie-button. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdag 28 januari 2020.

Meer informatie
Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Minke van Hooff, Hoofd afdeling Relatiebeheer en filantropie, via Hooff@boijmans.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.