Manifestations – Stichting Art & Technology: Allround Creative Commercial Support – Cultuur

Manifestations – Stichting Art & Technology in Eindhoven zoekt een Allround Creative Commercial Support – Cultuur voor 24 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime, Tijdelijk | Sluitingsdatum: 31-01-2020


Stichting Art & Technology richt de aandacht op kunst en projecten die de ‘matches’ en ‘mismatches’ tussen mensen en technologie onderzoeken, met als doel een meer humanere, zeg gerust lievere, ontwikkeling van technologie. Hierin faciliteren zij op Strijp-S in vloeroppervlakte voor het exposeren van (Tech) Art voor de vijftig meest veelbelovende artiesten en technology organisaties tijdens het grootste designevenement van Noord-Europa: Dutch Design Week (DDW). Er zijn maar liefst 35.000 bezoekers wat een enorm platform biedt. Waaronder de aanwezigheid van robots en andere technologie, scholen en opleidingen waardoor een ontmoeting wordt mogelijk gemaakt tussen potentieel werkgever en werknemer. Daarnaast houdt de organisatie zich bezig met het vinden en het aantrekken van opkomende kunstenaars (talenten) en het faciliteren in het ten toonbaar stellen van deze kunstenaars op mondiaal niveau.

Voor Manifestations, festival rondom Art, Technology & Fun, zijn we op zoek naar een allround supportmedewerker. Heb jij affiniteit naar Art in combinatie met de technologische innovaties om ons heen én ben je commercieel onderlegd? Dan zijn we op zoek naar jou!

Allround Creative Commercial Support – Cultuur

24 uur per week, voor minimaal 6 maanden

Werkzaamheden

Je wordt betrokken bij diverse aspecten in de organisatie waarin je support verleent. Hierin word je begeleid door de creative director.

 • Ondersteuning verlenen en opvolging in de manifestatie van artiesten in het binnen- en buitenland. Hierin verleent de organisatie de plaatsing van de juiste artiesten bij de juiste aanvragen, het contact met de kunstenaar, het contact met de klant, prijsafspraken en het gehele transport/reistraject.
 • Het benaderen van warme (business)leads, komend uit eerdere samenwerkingen of aanbevelingen, om hen de kans te bieden high tech art ten toonbaar te stellen tijdens de Dutch Design Week.
 • Het nader bepalen van behoeftes bij deze partijen en het dagelijks up to date houden van het relatie-systeem.
 • Het bezoeken van deze prospects samen met de creative director.
 • Het benaderen van diverse scholen en opleidingen.
 • Organiseren van (VIP) tours en rondleidingen tijdens de events.

Competenties

 • Je hebt affiniteit met Art Technology en de DDW is niet onbekend voor jou.
 • Je hebt een hoog werktempo en bent een aanpakker, leergierig, flexibel en communicatief vaardig. Makkelijk in het contact leggen met personen op diverse niveaus, zowel telefonisch als face-to-face en warm doch zakelijk overtuigend in de email; Je denkt zelfstandig, maar bent ook goed in het bestuderen en integreren van bestaande kennis binnen de organisatie.
 • Ervaring in een commerciële binnendienst of klant projectmanagement functie kan hier zeker aan bijdragen.
 • De Nederlandse en Engelse taal ben je machtig.
 • Je bent 24 uur in de week beschikbaar. Dit kan een parttime positie zijn maar ook een bijbaan naast jouw studie.

Aanbod

 • Unieke uitdaging waarin je betrokken raakt bij een breed scala aan (commerciële en organisatorische) activiteiten.
 • Je komt te werken in een klein maar hecht team binnen een toffe sector.
 • 24 uur per week.
 • € 2.000 – € 2.400 per maand op basis van fulltime.

Interesse?
Stuur via onderstaande sollicitatie-button je motivatie en voorbeelden waaruit competenties blijken.

Solliciteer!

Meer vacatures vind je op onze website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.