Koninklijk Theater Carré: Magazijnbeheerder

Koninklijk Theater Carré in Amsterdam zoekt een Magazijnbeheerder voor 32 tot 38 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: geen


Koninklijk Theater Carré is een bijzondere en dynamische organisatie. Het theater dankt zijn faam aan de programmering van nationale, internationale en veelal exclusieve theaterproducties van wereldniveau. Alle denkbare theatergenres, van circus tot cabaret en van popconcert tot opera, bieden bezoekers ieder jaar opnieuw een ruime keuze. Al 130 jaar lang vinden jaarlijks 400.000 bezoekers hun weg naar het beroemdste en mooiste theater van Nederland in hartje Amsterdam.

Voor onze afdeling Operations zijn wij per direct op zoek naar een gedreven, energieke en flexibele

Magazijnbeheerder (m/v)

32 tot 38 uur per week

De beleving van een theateravond begint bij ons al voor de voorstelling. Koninklijk Theater Carré huisvest drie eigen restaurants waar we vele bezoekers bedienen die daarna een voorstelling bezoeken. Daarnaast bieden we bezoekers aan de verschillende buffetten een kop koffie met wat lekkers, fris, bier of wijn voorafgaand aan de voorstelling, in de pauze en na afloop.

Voor deze services moet een groot assortiment producten op voorraad zijn. De magazijnmedewerker is in deze functie verantwoordelijk voor het bestellen, beheer, uitgifte en inname van de verschillende producten en goederen die in deze outlets worden verkocht, alsmede de efficiënte registratie hiervan. Het maandelijks tellen van de voorraden is een belangrijk onderdeel van deze registratie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de zorg en het onderhoud voor alle werkruimtes. De werkzaamheden vinden grotendeels in de ochtend plaats. Daarnaast doe je 2 avondshifts. Dit in onderling overleg.

De magazijnbeheerder wordt aangestuurd door de Manager Horeca, en valt onder het team van de afdeling Operations In zijn dagelijkse werk, heeft hij regelmatig contact met de theatersupervisors en -medewerkers, het keukenteam en de collega’s van onze financiële administratie.

Jij bent

  • Iemand die het leuk vindt dat geen dag hetzelfde is.
  • Flexibel qua werktijden en dagen en zelfstandig kan werken.
  • Thuis in de producten en goederen die in de horeca worden gebruikt.
  • Handig met computers.
  • Woonachtig in Amsterdam of directe omgeving.

Wij bieden

  • Een zelfstandige functie in een team van enthousiaste collega’s!
  • Verloning in schaal 2 van cao KHN.
  • Flexibele werktijden.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.