Hôtes Culture: Medewerker Horeca en Bezoekersontvangst Het Scheepvaartmuseum

Hôtes Culture in Amsterdam zoekt voor Het Scheepvaartmuseum een Medewerker Horeca en Bezoekersontvangst voor 16-24 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenHôtes Culture leent personeel uit aan diverse opdrachtgevers binnen de culturele sector. Ook ondersteunen wij onze opdrachtgevers met werving en selectie en planning.

Momenteel zijn wij op zoek naar Publieksmedewerkers voor het  Scheepvaartmuseum. Heb jij affiniteit met musea beschik je over een hoge mate van gastvrijheid? Dan ben jij wellicht de nieuwste aanwinst voor ons team!

Het Scheepvaartmuseum laat zien hoe water werelden verbindt. Het museum staat bekend als spraakmakend en toonaangevend museum met één van de grootste en meest bijzondere maritieme collecties ter wereld. Dagelijks ontvangt het museum vele bezoekers, variërend van museumliefhebbers tot dagtoeristen en schoolklassen. Daarnaast is het prachtige gebouw een spectaculaire evenementenlocatie voor congressen, bruiloften en zakelijke events.

Ter versterking van de bezoekersgerichte afdelingen in het museum zoeken wij een:

Medewerker Horeca
& Bezoekersontvangst

16-24 uur per week

wat ga je doen?
Als visitekaartje van het museum ben je afwisselend aan het werk tijdens evenementen in het museum en op de afdeling Guest Services tijdens openingstijden van het museum. Daar ben je het aanspreekpunt voor bezoekers en zorg je er voor dat ze gastvrij worden ontvangen en wegwijs worden gemaakt in het museum en de verschillende tentoonstellingen.

Daarnaast draai je mee in de bediening van het café/restaurant. Hier zorg je ervoor dat de gasten kunnen genieten van onder andere heerlijke koffie en huisgemaakt gebak en broodjes.

Een dynamische baan waarin jij samen met je collega’s van de afdeling Operations een topteam vormt en zorgt voor een ultieme ervaring van de bezoeker in het museum.

wie zoeken wij?
Je werkt graag in een team en bent iemand die een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft. Gastvrijheid zit in je genen en in een stressvolle situatie houd jij je hoofd koel. Verder heb je:

  • kennis van geautomatiseerde (kassa)systemen is een pre;
  • bij voorkeur ervaring als barista en andere horecawerkzaamheden;
  • beheersing (vloeiend) van de Nederlands en Engels taal, extra vreemde talen zijn een pre;
  • je bent wekelijks minimaal 1 weekenddag beschikbaar om te werken.

wat bieden wij?
Je werkt samen met enthousiaste collega’s die allemaal vanuit hun eigen discipline met passie voor Het Scheepvaartmuseum werken. Je staat met een gemotiveerd team op de vloer en dat alles op deze prachtige plek in Amsterdam. Daarnaast bieden wij:

  • Het salaris valt in schaal 4 (€ 11,44 bruto per uur);
  • 8,33 % vakantietoeslag;
  • 10,78 % vakantiedagen toeslag.

Hôtes Culture streeft naar een grote diversiteit in haar personeelsbestand. Mensen met verschillende achtergronden in studie, afkomst en cultuur worden nadrukkelijk uitgenodigd om te solliciteren.

Kennismakingsgesprekken voor deze functie zullen worden gehouden op 30 en 31 januari en op 6 en 7 februari. Solliciteren kan tot en met zondag 2 februari.

Herken jij je in de bovenstaande profiel? Stuur dan jouw motivatiebrief en cv, met als onderwerp ‘Vacature Publieksmedewerker Scheepvaartmuseum’ naar
solliciteren@hotesculture.nl.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.