CORPUS reis door de mens: Floormanager

CORPUS reis door de mens in Oegstgeest zoekt een Floormanager voor 32 tot 38 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: 31-01-2020


CORPUS ‘reis door de mens’, dé attractie van het menselijk lichaam, zoekt een Floor Manager. De educatieve attractie ‘reis door de mens’ laat op een unieke manier zien hoe het lichaam werkt en hoe belangrijk het is om veel te bewegen, verantwoord te eten en gezond te leven.

Wij zoeken voor de operationele afdeling binnen CORPUS reis door de mens een nieuwe collega!

Floormanager

32 tot 38 uur per week

Als Floor Manager ben je (mede)verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en ben je het visitekaartje van CORPUS. Je bent verantwoordelijk voor de totale beleving van onze bezoekers! In overleg met de back office Duty Manager zorg je voor goed ingewerkt personeel voor de operationele afdeling. Je start de hele ‘reis door de mens’ op en aan het eind van de dag sluit je het pand ook weer af. Werkzaamheden zijn daarbij bijvoorbeeld het opmaken van de kassa’s of het coördineren van het personeel gedurende de dag. Je houdt toezicht, signaleert en stuurt bij waar nodig. Bovenal ben je gastheer / -vrouw en zorg je voor een juist verloop van alle operationele processen. Het team van Floor Managers werkt samen met de diverse afdelingen zoals bijvoorbeeld facilitaire dienst, marketing & sales en horeca.

Functie-eisen
Je hebt kennis en ervaring in leisure, hospitality of in toerisme. Je bent servicegericht, initiatiefrijk, besluitvaardig en je hebt aandacht voor detail en kwaliteit. Werken in het weekend, op feestdagen en in de avonden moet geen probleem zijn en je bent minimaal 32 tot 40 uur per week beschikbaar.

Competenties

  • Service- en gastgericht!
  • MBO+ werk- en denkniveau aangevuld met relevante werkervaring.
  • Leidinggevende kwaliteiten en capaciteiten; ook op het gebied van het voeren van (functionering)gesprekken.
  • Goede beheersing van minimaal de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Stressbestendig, flexibel, oplettend, accuraat met oog voor detail.
  • People manager die goed in een team werkt.

De functie van Floormanager is voor 32 tot 40 uur per week en wordt beloond met een marktconform salaris tussen € 1.800 en € 2.300 (bruto) op basis van 40 uur per week.

Ben jij enthousiast en klaar voor deze uitdaging? Stuur je motivatie en cv naar:
CORPUS Exploitatie BV ter attentie van Christiaan de Sonnaville.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.