Chassé Theater: Senior Marketeer Theater

Het Chassé Theater in Breda zoekt een Senior Marketeer Theater voor 32 tot 36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: geen


Het Chassé Theater in Breda is een levendige en ambitieuze organisatie met een breed scala aan theater-, muziek- en filmactiviteiten. Het biedt hiermee schoonheid, emotie en verdieping aan een groot en breed publiek uit Breda en (ver) daarbuiten. Dit gebeurt met een optimale culturele en zakelijke exploitatie.

Met drie theaterzalen, drie filmzalen, drie restaurants (Brasserie, Front en Gerecht) en een galerie behoort Chassé Theater tot een van de grootste theaters / filmhuizen van Nederland. Per jaar zijn er ruim 350 theatervoorstellingen, 5.000 filmvertoningen en 100 zakelijke evenementen. Deze activiteiten worden door ruim 350.000 personen bezocht.

Wij zoeken voor de afdeling publiciteit & marketing een

Senior Marketeer Theater

32 tot 36 uur per week

Als Senior Marketeer Theater zorg jij voor een optimale publiekswerving van zowel de artistieke als amusementsvoorstellingen van het theater. Aan jou de taak om per productie de verschillende persona’s en bezoekmotieven in kaart te brengen en hier vervolgens de passende touchpoints bij te bepalen. Dit moet voor jou, als Senior Marketeer, gesneden koek zijn! Jouw doel is om zo veel mogelijk bezoekers van ons theater en de voorstellingen te laten genieten.

We zijn op zoek naar iemand bij wie het hart sneller gaat kloppen van theater, een bewezen trackrecord heeft opgedaan binnen de branche en een echte allround (online) marketeer is die van aanpakken houdt en zich goed kan inleven in de grote diversiteit aan bezoekers waar we ons op richten.

Een greep uit het takenpakket

 • Je ontwikkelt samen met de specialisten van de afdeling online en offline marketing- en communicatieplannen en werk je de customer journey uit. Je bepaalt de doelen, de touchpoints, maakt de planning, bewaakt de voortgang en resultaten.
 • Je zoekt naar de juiste doelgroepen per voorstelling. Brengt ze in kaart, spreekt ze aan, zoekt samenwerkingen, zorgt voor verrijking, engagement en retentie.
 • Je bent het aanspreekpunt intern én extern. Je hebt dus veel contact met de producenten, programmeurs en andere samenwerkingspartners.
 • Je produceert en verspreidt diverse publieksuitingen om de juiste doelgroepen te bereiken.
 • Je bewaakt de zaalstanden, gemiddelde zaalbezetting en financiële afspraken rondom de voorstellingen, zodat we een zo goed mogelijke ROI behalen.
 • Je volgt, signaleert en analyseert relevante ontwikkelingen in de branche en maatschappij
 • Je draagt bij aan de positionering van ons theater in de branche, maar ook in stad en ver daarbuiten.

Wat verwachten we van jou
Het spreekt voor zich dat we een representatieve, enthousiaste en zelfstandige marketeer zoeken die van aanpakken weet. Daarnaast beschik je over:

 • Minimaal een HBO werk- en denkniveau en relevante opleiding op het gebied van marketing, communicatie en/of theater.
 • Je bent resultaatgericht, bewaakt de voortgang, bent overtuigend, enthousiast en kan snel kunnen schakelen tussen verschillende partijen.
 • Je bent een flexibele werker, stressbestendig en een echte teamplayer.
 • Je hebt goede mensenkennis en kan je goed verplaatsen in een doelgroep.
 • Het is een pre wanneer je zowel offline als online ervaring hebt. Je hoeft geen specialist te zijn, maar kan de verschillende kanalen op waarde schatten.
 • Schrijven en redigeren is jouw tweede natuur.

Wij bieden jou een uitdagende functie in een culturele en inspirerende werkomgeving met veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Daarnaast ontvang je een salaris conform schaal 7 van de Nederlandse Podia.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 5.

Gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature? Heb je altijd al in een theater willen werken?

Reageer dan zo snel mogelijk per mail aan de afdeling personeelszaken via pz@chasse.nl met je motivatie en CV.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.