Chassé Theater: Cinema Marketeer

Het Chassé Theater in Breda zoekt een Cinema Marketeer voor 24 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geen


Het Chassé Theater in Breda is een levendige en ambitieuze organisatie met een breed scala aan theater-, muziek- en filmactiviteiten. Het biedt hiermee schoonheid, emotie en verdieping aan een groot en breed publiek uit Breda en (ver) daarbuiten. Dit gebeurt met een optimale culturele en zakelijke exploitatie.

Met drie theaterzalen, drie filmzalen, drie restaurants (Brasserie, Front en Gerecht) en een galerie behoort Chassé Theater tot een van de grootste theaters/filmhuizen van Nederland. Per jaar zijn er ruim 350 theatervoorstellingen, 5.000 filmvertoningen en 100 zakelijke evenementen. Deze activiteiten worden door ruim 350.000 personen bezocht waarvan 100.000 cinemabezoekers zijn.

Wij zoeken voor de afdeling publiciteit & marketing per direct een

Cinema Marketeer

24 uur per week

Als cinema marketeer zorg jij voor een optimale publiekswerving van de Chassé Cinema. Jij zorgt voor goed gevulde zalen voor onze arthouse films en filmspecials. Je verleidt nieuwe en bestaande gasten naar het uitgebreide aanbod en onderhoudt daarvoor contacten met distributeurs, pers en relevante community’s. Je draagt zorg voor de filmteksten.

We zijn op zoek naar een allround marketeer met een hart dat sneller gaat kloppen van arthouse films.

Een greep uit het takenpakket

  • Je ontwikkelt samen met de specialisten van de afdeling plannen voor online en offline marketing en communicatie van Chassé Cinema. Je bepaalt de doelen, de touchpoints, maakt de planning, bewaakt de voortgang en resultaten.
  • Je doet onderzoek naar nieuw publiek, de markpositie en onze concurrentie samen met de CRM- en e-mailmarketeer in de regio Breda.
  • Je voert film specifieke doelgroepenmarketing uit, met een grote nadruk op filmspecials.

Wij verwachten

  • Een HBO werk- en denkniveau en relevante opleiding op het gebied van marketing, communicatie en/of film.
  • Kennis van de film(sector) is een grote pre.
  • Uitstekende redactionele vaardigheden, Schrijven en redigeren is jouw tweede natuur.
  • Enthousiaste flexibele instelling, creatief, precies en resultaatgericht.
  • Bereid om sporadisch in de avonden / weekenden aanwezig te zijn. Bijvoorbeeld bij filmspecials.
  • Je bent in ieder geval beschikbaar op maandag en donderdag. De functie kan flexibel ingedeeld worden in drie of vier dagen per week.

Wij bieden jou
Wij bieden jou een uitdagende functie in een culturele en inspirerende werkomgeving met veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Daarnaast ontvang je een salaris conform schaal 5 van de Nederlandse Podia.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 5.

Gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature?

Reageer dan zo snel mogelijk per mail aan de afdeling personeelszaken via pz@chasse.nl met je motivatie en CV.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.