Scapino Ballet Rotterdam: Stagiair(e) Fondsenwerving & Relatiebeheer

Scapino Ballet Rotterdam in Rotterdam zoekt een Stagiair(e) Fondsenwerving & Relatiebeheer voor 32-40 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: 31-01-2020


Scapino Ballet Rotterdam is een van de meest toonaangevende dansgezelschappen van Nederland. Het gezelschap maakt met hoge kwaliteit toegankelijke producties voor een breed publiek en presenteert werk van de meest spannende, jonge en vernieuwende talenten. Scapino is het oudste dansgezelschap van Nederland en stadsdansgezelschap van Rotterdam.

Scapino Ballet Rotterdam is op zoek naar een Stagiair(e) Fondsenwerving & Relatiebeheer. Beschik jij over een commerciële mindset en genoeg creativiteit om Scapino aan (nog) meer donateurs te helpen? Dan zij wij op zoek naar jou!

Gezocht per 1 februari 2020

Stagiair(e) Fondsenwerving & Relatiebeheer

32-40 uur per week

Functieomschrijving
In deze functie werk je op de afdeling Development en assisteer je hoofdzakelijk de Fondsenwerver, die gaat over de fondsaanvragen en de werving van donateurs en sponsors. Je zult de afdeling ondersteunen over de gehele breedte. Tot je takenpakket behoren:

  • Bedenken en uitvoeren van acties om nieuwe donateurs te werven.
  • Bedenken en uitvoeren van manieren om bestaande donateurs te betrekken.
  • Onderhouden van contacten met donateurs en sponsors.
  • Organiseren van speciale events voor donateurs.
  • Af en toe mee op tournee.
  • Incidenteel ondersteunen van zakelijke directie.
  • Het schrijven van nieuwsbrieven.
  • Beheren van de Scapino Linkedin.

Wij vragen
Wij zoeken een student hbo of wo, bijvoorbeeld op het gebied van marketing en communicatie, vrijetijdsmanagement./.leisure, CMV of theaterwetenschap met een grote interesse voor theater of dans én een commerciële mindset. Je bent een creatieve doener, sociaal, sterk communicatief vaardig en legt graag contact met verschillende doelgroepen. Daarnaast heb je een enthousiaste instelling en ben je bereid af en toe buiten kantooruren te werken. Je bent bij voorkeur vijf maanden en minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Wij bieden
Wat krijg je ervoor terug? Waardevolle ervaring natuurlijk. Maar ook veel gezelligheid, gedrevenheid en een inspirerende werkomgeving. Er is een vergoeding van 350 euro bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Solliciteren?
Stuur je motivatiebrief en cv naar personeelszaken@scapinoballet.nl.

Voor meer informatie kun je bellen met Tirza Paais op 010-414 24 14 of een email sturen naar sollicitatie@scapinoballet.nl.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.