Muziekschool Amsterdam: Muziekdocent

Muziekschool Amsterdam in Amsterdam zoekt een Muziekdocent voor peuters en kleuters voor 0,11 fte (zaterdagochtend) | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Parttime | Sluitingsdatum: 14-01-2020


Muziekschool Amsterdam biedt alle Amsterdamse kinderen en jongeren de kans om het plezier van (samen) muziek maken te ervaren. Ieder jaar leren tienduizenden kinderen en jongeren hun talent te ontwikkelen en samen hun eigen podium te creëren. Dat doen zij op meer dan honderd basisscholen en op de speciaal ingerichte locaties van de muziekschool.

Op dit moment zoeken we voor de allerkleinste Amsterdammertjes versterking van ons team op zaterdagochtend. Ben jij docent muziek en lijkt het je leuk om peuter- en kleuterlessen te verzorgen bij de muziekschool?

Muziekdocent voor peuters en kleuters

Zaterdagochtend 9:00 – 12:00 uur (0,11 fte)

De CAO Kunsteducatie is van toepassing. Het salaris is conform de CAO, in schaal 8

Als docent peuters verzorg je lessen voor kinderen van anderhalf tot vier jaar en hun ouders. Als docent kleuters verzorg je lessen voor een groep van maximaal zestien kleuters (zonder ouders).

  • Je bent enthousiast en creatief.
  • Je beschikt over pedagogische en didactische vaardigheden die aansluiten bij jonge kinderen.
  • Je bent leergierig en je voelt je betrokken bij de ontwikkelingen in het muziekonderwijs.
  • Je bent betrouwbaar en klantgericht.
  • Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding conservatorium.

Meer informatie over deze cursussen vind je op onze website.

Interesse?
Je motivatiebrief en CV kun je, per e-mail, uiterlijk 14 januari 2020 sturen ter attentie van Personeelszaken (salaris@muziekschoolamsterdam.nl), onder vermelding van ‘Sollicitatie peuter- en kleuterlessen – jouw naam’. Wil je extra informatie over Muziekschool Amsterdam dan verwijzen wij je naar onze website.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.