Erfgoed Gelderland: Medewerker Communicatie

Erfgoed Gelderland in Arnhem zoekt een Medewerker Communicatie voor 28 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime, Tijdelijk | Sluitingsdatum: 19-01-2020


Erfgoed Gelderland is een coöperatie waarin ruim tweehonderd erfgoedorganisaties samenwerken, kennis delen en het erfgoed presenteren. We ondersteunen organisaties om vanuit hun eigen kracht collecties te beheren en aan een breed publiek te presenteren. Dit doen we door middel van scholing, advisering en procesbegeleiding. Onze kracht is dat wij de passie van de erfgoedbeheerders herkennen en gebruiken om ondernemerschap en zelfredzaamheid te stimuleren.

Om de organisatie te versterken zoeken wij een

Medewerker Communicatie

28 uur per week

Corporate- en projectcommunicatie is voor Erfgoed Gelderland erg belangrijk. Op dit moment is één persoon hier verantwoordelijk voor. Met deze functie willen we de slagkracht van de communicatie vergroten en nog beter aan laten sluiten bij alle activiteiten van de organisatie.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit: samenstellen van nieuwsbrieven; bijhouden van de corporate website; verzorgen van de sociale media; bijhouden van het klant-volg-systeem; helpen opstellen en uitvoeren van project-communicatieplannen; op de hoogte zijn van wat er gebeurt bij de diverse projecten en daar creatief en proactief op inspelen, zo nodig meedraaien in een projectteam.

Functie-eisen

  • Hbo werk- en denkniveau, een relevante opleiding communicatie.
  • Taalvaardig, foutloos Nederlands schrijven.
  • Enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie.
  • Enige ervaring met google analytics en SEO.
  • Kennis van auteurs- en beeldrecht is een pre.

Competenties

  • Flexibele werkhouding.
  • Goed kunnen samenwerken.
  • Kunnen aanpakken en afmaken.
  • Nieuwsgierig, creatief, collegiaal.
  • Zelfstandig en nauwkeurig.

Arbeidsvoorwaarden
Stichting Erfgoed Gelderland volgt de Museum cao. De functie is gewaardeerd op maximaal € 2.783,- bruto per maand bij een voltijds aanstelling. Inschaling geschiedt op basis van kennis en ervaring.

Wij ontvangen je brief en cv graag vóór 20 januari 2020 per e-mail op sollicitaties@erfgoedgelderland.nl. De gesprekken zullen plaatsvinden op 28 januari (speed dates) en 30 januari 2020 (2e gesprek). Op beide dagen vinden de gesprekken ’s middags plaats.

Voor meer informatie over de vacature kunt u contact opnemen met Liesbeth Tonckens (06-193 067 92) of l.tonckens@erfgoedgelderland.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.