Buro Dertig: Stagiair(e) Marketing & Communicatie

Buro Dertig in Utrecht zoekt een Stagiair(e) Marketing & Communicatie voor 3 tot 5 dagen per week (in overleg) | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: 31-01-2020


Buro Dertig is een creatief bureau gevestigd in Utrecht. We voeren in opdracht klussen uit op het gebied van marketing, communicatie en productie. Onze opdrachtgevers zijn onder andere: We Are Public, het Spoorwegmuseum, Yes! We Connect en TivoliVredenburg. Onze standplaats is Utrecht, maar we werken voor opdrachtgevers door het hele land. Dit betekent dat we veel onderweg zijn en op locatie werken. Het leuke hieraan is dat je hierdoor een kijkje in de keuken van veel verschillende organisaties krijgt.

Vanaf februari 2020 zoeken wij voor een periode van drie tot vijf maanden (in overleg) een

Stagiair(e) Marketing & Communicatie

3 tot 5 dagen per week (in overleg)

Als stagiair(e) bij Buro Dertig zijn je taken omvangrijk en divers: zo werk je niet alleen mee aan verschillende opdrachten die wij op dit moment uitvoeren, maar draag je ook je steentje bij de ontwikkeling van ons ‘Buro’ zelf. Je werkzaamheden betreffen onder andere:

  1. Ondersteuning bij alle relevante opdrachten op het gebied van marketing & communicatie en/of productie (al naar gelang ervaring en interesse).
  2. Ontwikkelen en opzetten van eigen evenementen en/of workshops.
  3. Aanleggen en bijhouden van perslijsten en –contacten.
  4. Onderhouden van de website en social media van Buro Dertig.
  5. Schrijven van artikelen, blogs et cetera.
  6. Versturen van mailings.

Wat verwachten wij?
Je volgt een relevante opleiding op minimaal hbo-niveau. Je bent leergierig, nauwkeurig én bent nieuwsgierig naar het werken in een kleine, dynamische organisatie. Daarnaast kan je snel schakelen tussen werkzaamheden en heb je een vlotte pen. Enige kennis van de culturele sector is vereist. Verder verwachten wij dat je beschikt over een eigen laptop en heeft het onze voorkeur als jij woonachtig bent in (de omgeving van) Utrecht.

Wat bieden wij?
Wij bieden intensieve een op een begeleiding bij gevarieerde en uitdagende werkzaamheden. Je krijgt de vrijheid om zelfstandig taken uit te voeren, waarbij er veel ruimte is voor eigen inbreng en ideeën. Daarnaast ontvang je natuurlijk een kleine vergoeding voor je werkzaamheden en worden je reiskosten vergoed. Als kers op de taart zijn onze lekkere en gezonde lunches ook nog eens inbegrepen.

Interesse?
Stuur je motivatiebrief en curriculum vitae met (pas)foto naar info@burodertig.nl onder vermelding van ‘stage Buro Dertig’.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust via info@burodertig.nl of bel +31(0)6 12 48 01 09 (Malou te Wierik).

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.