Babel ’s-Hertogenbosch e.o.: Medewerker Financiën

Babel ’s-Hertogenbosch e.o. in ’s-Hertogenbosch zoekt een Medewerker Financiën voor 18 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 01-01-2020


Stichting BABEL is per 1 januari 2019 ontstaan uit een fusie van Bibliotheek, Muzerije en Bureau Babel. De samenvoeging zorgt voor synergie tussen bibliotheek, amateurkunst & cultuureducatie en samenbrengen van vraag en professioneel kunstaanbod in het onderwijs. Ze vervult een belangrijke maatschappelijke functie in ’s-Hertogenbosch, Vught, Boxtel en Sint-Michielsgestel. BABEL is laagdrempelig en bereikbaar en zorgt zo dat iedereen zich bij ons thuis voelt. Door onze ervaring begrijpen we waar onze leden, cursisten en partners behoefte aan hebben. We zorgen voor verbindingen tussen allerlei partijen en tussen mensen onderling.

“Er is bijna niets zo betoverend als iets nieuws leren. Of je nu vijf bent of vijfentachtig. Of je nu leert lezen, of een boek van een voor jou nieuwe schrijver ontdekt. Of je nu voor het eerst op een podium stapt, of een ingewikkeld gitaarakkoord onder de knie hebt. Als je jouw leerlingen anders naar kunst leert kijken. Of als je het licht in je schilderij eindelijk precies goed hebt gevangen. Het gevoel dat je net iets groter bent dan je gisteren was.”

Dat is het gevoel wat de medewerkers van BABEL de bewoners en docenten, leerlingen, bedrijven en instanties in de stad elke dag willen laten ervaren. BABEL is een platform van en voor iedereen die zich wil blijven ontwikkelen. Met deskundige experts die samen met jou aan de slag gaan. In de nieuwe organisatie gaat het in de dagelijkse praktijk om nieuwe verbindingen tussen de organisatie en culturele en maatschappelijke partners, om goede aansluiting op de vraag van het onderwijs en om het gebruik actief te stimuleren van aantrekkelijke fysieke vestigingen als plaats van ontmoeting en uitwisseling in de lokale gemeenschap.

Wij zoeken per 1 april 2020 voor de stafafdeling Personeel-, Salaris- en Financiële Administratie een

Medewerker Financiën

18 uur per week

Locatie: Babel ’s-Hertogenbosch, Hinthamerstraat 72-74.

De functie
Je gaat je in deze functie bezig houden met het registreren, controleren en verwerken van financiële gegevens waaronder de uitleenadministratie. Je beheert de financieel-administratieve bestanden en verzorgt de gehele debiteuren- en crediteurenadministratie. Je stelt het betaalvoorstel op, beheert het grootboek en doet de belastingaangiften. Je actualiseert en analyseert tussenrekeningen en zorgt voor de financiële processen. Je bent lid van de stafafdeling Personeel-, Salaris- en Financiële Administratie. Je rapporteert aan de manager organisatieontwikkeling.

Jouw profiel
Je hebt een Praktijkdiploma Boekhouden (PB) of Moderne Bedrijfsadministratie (MBA). Je hebt ervaring met Excel en kennis van AFAS en Bicat (bibliotheeksysteem) is een pre. Uiteraard beschik je over een goed cijfermatig inzicht. Je bent zelfstandig, initiatiefrijk, nauwkeurig, dienstverlenend en gericht op samenwerking. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie.

Geboden
Aanstelling voor een jaar met mogelijkheid tot verlenging. Salaris conform cao Openbare Bibliotheken, schaal 7. Daarnaast 8% vakantietoeslag, 3,25% eindejaarsuitkering, 5 vakantieweken en deelname pensioenfonds. Tertiaire arbeidsvoorwaarden zoals een medewerkersbibliotheekpas, interne cursussen, lezingen en workshops op het gebied van kunst en cultuur en dergelijke.

Interesse?
Solliciteer via p&o@babeldenbosch.nl ter attentie van Sebastiaan Villhaber, manager organisatieontwikkeling. Voor meer informatie kun je met hem contact opnemen telefoon 088-2800 250. Reageren vóór 1 januari 2020.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.