Aslan Muziekcentrum: Medewerker Administratie

Aslan Muziekcentrum in Amsterdam zoekt een Medewerker Administratie voor 1 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: 14-12-2019


Aslan Muziekcentrum verzorgt muziek-, dans- en theateronderwijs in Amsterdam. Onze passie is om zoveel mogelijk kinderen en jongeren hun talent te laten ontdekken, ongeacht hun achtergrond en financiële situatie. We proberen voor ieder kind een inspirerende creatieve omgeving te creëren op onze eigen locatie, op scholen en in de wijken.

De organisatie is sterk in ontwikkeling en groeit. Jaarlijks bereiken we met onze lesactiviteiten bijna 15.000 Amsterdamse kinderen, jongeren en volwassenen. Maar we doen meer! Zo organiseren we het hele jaar door activiteiten, concerten en workshops. Ook bieden we een opleidings- en trainingsprogramma voor professionals uit het cultuuronderwijs.

Ter versterking van de afdeling Educatie zijn we per direct op zoek naar:

Medewerker Administratie

1 fte

Functie-inhoud
Je ondersteunt de afdeling Educatie bij de realisatie van de afgesproken doelen. Je verzorgt de scholenadministratie en de leerlingenadministratie van de lessen die op de Corantijnstraat en op de dependances plaatsvinden.

Taken

  • Planning en administratie van binnenschoolse en buitenschoolse muziek-, dans- en theateractiviteiten.
  • Contact onderhouden met scholen, ouders en docenten.
  • Verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van facturen.

Gevraagd profiel

  • Aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie in de kunst- en culturele sector.
  • ‘Hart voor de zaak’, teamspeler met visie op de maatschappelijke functie van Aslan Muziekcentrum.
  • Goede communicatieve vaardigheden (zowel schriftelijk als mondeling).
  • Hands-on-mentaliteit, resultaatgericht, maar ook analytisch sterk.
  • Organisatietalent, onderhandelvaardig, goed kunnen plannen, prioriteiten kunnen stellen.
  • Mbo- of hbo- denkniveau.

Geboden
Een prettige werkomgeving; je gaat werken in een jong, enthousiast team. Het betreft een dienstverband voor 1,0 fte. Het salaris bedraagt tussen de € 2.136,- en € 2.317,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband en is afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Reageren?
Heb je belangstelling voor deze functie? Stuur je motivatiebrief en CV vóór 15 december 2019 ter attentie van Levent Aslan naar: vacature@aslanmuziek.nl. Gesprekken worden bij voorkeur ingepland in de week van 16 december 2019.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.