Theater Toomler: Bedrijfsleider

Theater Toomler Amsterdam

Theater Toomler in Amsterdam zoekt een Bedrijfsleider voor 38 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: geen


Toomler is de comedyclub van de comedians van Comedytrain, het toonaangevende collectief met leden zoals Daniël Arends, Martijn Koning, Theo Maassen, Sanne Wallis de Vries, Patrick Laureij en vele andere talenten.

De zaal van Toomler telt 140 zitplaatsen waar gasten een hapje kunnen eten voorafgaand aan de show en na de show nog kunnen blijven voor een drankje.

Wij zijn op zoek naar een ervaren

Bedrijfsleider

38 uur per week

Functieomschrijving
Als enthousiaste bedrijfsleider van Toomler ben je eindverantwoordelijk voor de club. De meeste tijd spendeer je op de vloer met actief meewerken, coachen en aansturen. Het werk op de vloer bestaat uit het ontvangen en bedienen van de gasten, achter de bar staan en het bereiden van gerechten. Daarnaast draag je zorg voor de roosters, de inkopen, het personeelsbeleid, kasadministratie en rapportages. Je bent verantwoordelijk voor het team; het aannemen, aansturen en beoordelen van het personeel. Je neemt ook verantwoordelijkheid voor de resultaten en de vooraf bepaalde streefpercentages die je samen opstelt met de directeur.

Profiel
We zijn op zoek naar een man of vrouw met veel ervaring in de horeca en aantoonbare leidinggevende ervaring. Een betrokken en actief meedenkend persoon met een hoge commerciële verantwoordelijkheid die het leuk vindt het jonge team van Toomler te inspireren en motiveren. Iemand die zijn of haar gevoel voor sfeer, kwaliteit en gastvrijheid kan behouden tijdens de vaak uitverkochte avonden. Je bent een harde werker, vindt het geen probleem om overdag, in de avonden en weekenden te werken. Je hebt cijfermatig inzicht en ziet financiële kansen en zet die om in actie. Je bent een senior in je vak en je weet hoe je verbeteringen kan implementeren. Je rapporteert aan de directeur. Interesse in cultuur, met name comedy, is een pre.

Je bent fulltime (38 uur) inzetbaar, we bieden een jaarcontract waarin je samen met de directeur de bedrijfsvoering van Toomler tot een hoger niveau kan brengen. Salaris is conform horeca-cao en is afhankelijk van je ervaring. Salarisschaal VI – IX.

Graag ontvangen we je CV en motivatie t.a.v. Cyanne Toebes Moe-Tjon:

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.