Theater Inclusief: Content Marketeer

Theater Inclusief in Den Haag zoekt een Content Marketeer voor 16 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Tijdelijk | Sluitingsdatum: 20-11-2019


Wil je een creatieve en zelfstandige functie en wil je je tegelijkertijd bezighouden met het creëren van gelijke kansen? Met Theater Inclusief werken we aan meer diversiteit en inclusiviteit bij theaters en theatergezelschappen. Met jouw kennis en inzet draag je bij aan het bieden van gelijke kansen in de samenleving. Het doel is dat iedereen zich thuis voelt in het theater, met welke achtergrond je ook hebt, of je jong of oud bent of in welke buurt je ook woont.

Dit project heeft een landelijke uitstraling met samenwerkingspartijen in heel Nederland. Met de lancering van onze nieuwe website en een gloednieuwe identiteit willen wij het project Theater Inclusief voorstellen aan een breed publiek. En hierbij hebben we jou nodig!

Om de algehele zichtbaarheid van Theater Inclusief te versterken zijn wij per direct op zoek naar een bevlogen

Creatieve Content Marketeer

16 uur per week

Hoe ziet jouw dag eruit?
Je dag begint natuurlijk met een goed kop koffie (of thee). Je bespreekt de ontwikkelingen en aandachtspunten in het team met je andere 2 collega’s, de projectmedewerker en projectleider. Een goede afstemming is het halve werk. Daarna ga je zelfstandig aan het werk. Met jouw creativiteit maak je content voor de website en zorg je dat het aantal leden groeit op onze social media (Facebook en LinkedIn). Deze content vraag je op bij de partners of je bezoekt zelf een theater om eens een filmpje te maken of ander content te ontwikkelen. We maken graag gebruik van jouw ideeën hierbij. En heb je op vrijdag nog even zin in gezelligheid dan gaan we nog even langs onze collega’s voor de weekafsluiting in de kantine.

Jij

  • Kan je vlot schrijvend en sprekend uitdrukken in taal met als doel content te verspreiden. Dat betekent dat je goed bent in spelling, zinsbouw en grammatica, maar ook in het inschatten wat goede foto’s of videomontages inhouden om een divers publiek aan te trekken.
  • Strategie is jouw ding. Je weet het doel van het project Theater Inclusief te vertalen naar de behoefte van de biculturele doelgroep en met de mogelijkheden die uiteenlopende paid, owned en earned media bieden. Daarom ben je als contentmarketeer een strateeg die content gericht op de (biculturele) platformen kan verspreiden.
  • Je kunt goed overweg met analyses en cijfers dat (digitale) contentmarketing oplevert. Google Analytics is jouw thuis, maar ook andere tools en bekende softwarepakketten hebben al snel geen geheimen meer. Je kunt op basis van de verzamelde info je visie op content en strategie herzien.
  • Je hebt een gezonde dosis zin voor avontuur en voor het uitproberen van nieuwe invalshoeken. Met jouw creativiteit maak je nieuwe ideeën dynamisch en aantrekkelijk voor het aantrekken van nieuw (bicultureel) publiek.

Wij bieden jou

  • een goed salaris. Je wordt ingeschaald in schaal 5 (minimum € 2.187 – maximum € 3.245);
  • een contract tot november 2020, met uitzicht op verlenging tot juli 2021;
  • veel vrijheid en creativiteit. Jij bent de expert in het team wat betreft content;
  • meewerken aan een landelijk en maatschappelijk project.

Geïnteresseerd?
Wil jij je bijdrage leveren aan Theater Inclusief? Stuur je sollicitatiebrief voor woensdag 20 november 2019 aan onze projectmedewerker Nike Ayinla via inclusief@hnt.nl. Voor meer informatie over het programma of de functie kun je eveneens contact met Nike opnemen. Je standplaats is Theater aan het Spui in Den Haag. Daar werkt naast jou ook de projectmedewerker en projectleider.

Voor een nationaal podium dat zich midden in één van de vier grote steden bevindt, is het vanzelfsprekend dat naast onze producties en programmering ook onze organisatie recht doet aan de bevolkingssamenstelling van Den Haag. Wij streven daarom naar een medewerkersbestand dat de diversiteit van de maatschappij weerspiegelt: jong en oud, arm en rijk, hoger- en lager opgeleid, met diverse culturele achtergronden. Uiteraard hanteren we de Code Culturele Diversiteit.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.