Theater De Vaillant: Stagiair Communicatie en Marketing

Theater De Vaillant in Den Haag zoekt een Stagiair Communicatie en Marketing voor 32 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: geen


De Vaillant in de Haagse Schilderswijk is een dynamisch podium dat werk maakt van de culturele diversiteit van de stad. Als het Cultuuranker van Stadsdeel Centrum bedienen wij een nieuw en divers publiek. ‘Maak het Mee!’ is ons motto en dat werkt door in de hele organisatie.

Wij zoeken een:

Stagiair Communicatie & Marketing m/v

32 uur per week

Als stagiair communicatie en marketing bij De Vaillant houd jij je bezig met een breed takenpakket en werk je samen met alle collega’s binnen de organisatie. Jouw aanspreekpunt is de communicatiemedewerker, maar je ondersteunt ook de projectleider Programma en Wijken en de directeur.

Wat ga je doen?
Naast reguliere ondersteunende werkzaamheden voor de afdeling communicatie, ga jij je vooral bezighouden met publieksonderzoek. De Vaillant wil een beter beeld krijgen van haar bezoekers en start daarom dit seizoen met surveys. Jij gaat deze vragenlijsten afnemen, bewerken en bijschaven. Met de verkregen informatie maak je adviezen en pas je deze toe.

Wie ben je?
De stagiair communicatie bij De Vaillant is stressbestendig, kan snel schakelen tussen taken, schrijft makkelijk teksten, zowel on- als offline en heeft goede sociale vaardigheden. Je vindt het fijn om zelfstandig te werken en je brengt zelf input voor jouw taken. Je houdt ervan om direct contact te leggen met bewoners en relaties uit de wijk. Je bent geïnteresseerd in diversiteit. Wij denken vooral aan gemotiveerde hbo Communicatie studenten, in of uit de omgeving van Den Haag.

Wat bieden wij?

  • Een leerzame stageplek in een dynamische organisatie in een kleurrijke omgeving
  • Meedraaien als volwaardige collega binnen een professioneel team
  • Een werkplek waar je alle facetten van het communicatievak kunt leren
  • Goede begeleiding
  • Een stagevergoeding van maximaal € 100,- per maand

Interesse?
Stuur een email met jouw cv en motivatie naar: joella@devaillant.nl. Voor meer informatie kun contact je opnemen met: Joëlla Schapendonk- Matena | 070-445 28 00.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.